Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG IPTV-ORG PL
Ten opis jest cały. Przewiń go Kobieto.

<programme start="20250806130000 +0200" stop="20250806144000 +0200" channel="Canal+ 4K Ultra HD">
    <title lang="pl">Liga+ Extra</title>
    <desc lang="pl">Krzysztof Marciniak i Bartosz Gleń podsumowują ostatnią kolejkę Ekstraklasy. W magazynie nie zabraknie bramek i rozmów z gośćmi. Przy jego tworzeniu współpracować będzie m.in.: Daria Kabała-Malarz.</desc>
    <category lang="pl">magazyn piłkarski</category>
    <icon src="https://ptv-prod.wpcdn.pl/media/akpa6131934.jpg" />
    <rating>
      <value>12</value>
    </rating>
  </programme>
Odpowiedz
REKLAMA:

Co mam sobie niby przewinąć? Dane z pliku XML?

Oto skopiowane prosto z pliku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

<programme start="20250806110000 +0000" stop="20250806124000 +0000" channel="CanalPlus4KUltraHD.pl"><title lang="pl">Liga+ Extra</title><desc lang="pl">Gospodarze programu, Krzysztof Marciniak i Bartosz Gleń, podsumowują ostatnią kolejkę PKO Ekstraklasy. W magazynie nie...</desc><category lang="pl">magazyn piłkarski</category></programme>

Jeszcze jakieś genialne rady?
Odpowiedz
Tak to co wstawiłeś, to nie nasze epg geniusz.
Tak wygląda nasze:

</channel>
  <channel id="Canal+ 4K Ultra HD">
    <display-name lang="pl">Canal+ 4K Ultra HD</display-name>
    <display-name lang="pl">Canal+ 4K</display-name>
    <display-name lang="pl">PL: CANAL+ 4K ULTRA HD</display-name>
    <display-name lang="pl">Canal+ 4K Ultra HD PL</display-name>
    <display-name lang="pl">Canal+ 4K PL</display-name>
    <display-name lang="pl">Canal+ 4K UHD PL</display-name>
    <display-name lang="pl">Canal+ 4K UHD</display-name>
    <display-name lang="pl">CANAL+ 4K UHD</display-name>
    <display-name lang="pl">CANAL+ 4K Ultra HD</display-name>
    <display-name lang="pl">CANAL+ 4K ULTRA HD</display-name>
    <display-name lang="pl">CANAL+ 4K (ULTRA HD)</display-name>
    <display-name lang="pl">Canal+ UHD PL</display-name>
    <icon src="http://epg.ovh/logo/Canal%2b+4K+Ultra+HD.png" />
    <url>http://www.epg.ovh</url>
  </channel>
  <programme start="20250806130000 +0200" stop="20250806144000 +0200" channel="Canal+ 4K Ultra HD">
    <title lang="pl">Liga+ Extra</title>
    <desc lang="pl">Krzysztof Marciniak i Bartosz Gleń podsumowują ostatnią kolejkę Ekstraklasy. W magazynie nie zabraknie bramek i rozmów z gośćmi. Przy jego tworzeniu współpracować będzie m.in.: Daria Kabała-Malarz.</desc>
    <category lang="pl">magazyn piłkarski</category>
    <icon src="https://ptv-prod.wpcdn.pl/media/akpa6131934.jpg" />
    <rating>
      <value>12</value>
    </rating>
A to adresy naszego epg: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Następnym razem sprawdzaj co i od kogo masz i tam ślij pretensje.
Duże nieporozumienie, piszemy o 2 różnych epg. I zmień opis profilu no, chyba że jesteś faktycznie kobietą.
Odpowiedz
(06-08-2025, 06:35 AM)kimsim napisał(a): Można wiedzieć czemu urywasz opis programu? Jest szansa, że zaczniesz prezentować pełny?

Przykład: “ Gospodarze programu, Krzysztof Marciniak i Bartosz Gleń, podsumowują ostatnią kolejkę PKO Ekstraklasy. W magazynie nie...”
Nic nie urywam. EPG jest generowane przez narzędzia udostępnione przez iptv.org. Ja tylko wybrałem kanały dla których ma być generowane. I w sumie to dawno tam nie zaglądałem, sprawdzam tylko czy na githubie są nowe pliki codziennie i tyle.

Podziękowali: sky02
Odpowiedz
@sky02 jej nie chodzi o twoje epg tylko te od radzia...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
@Tomek  tak teraz, już wiem. Zaskoczyłem wcześniej jak zobaczyłem adres github i dopisałem, że nieporozumienie Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

@sky02 A wystarczyło zajrzeć do podanego linka. To może chociaż jakieś przeprosiny? Czy nie stać Cię na taki gest? Chociaż po osobie, która pisze “durze” nie spodziewam się niczego.

(06-08-2025, 06:37 PM)RadziuOi napisał(a):
(06-08-2025, 06:35 AM)kimsim napisał(a): Można wiedzieć czemu urywasz opis programu? Jest szansa, że zaczniesz prezentować pełny?

Przykład: “ Gospodarze programu, Krzysztof Marciniak i Bartosz Gleń, podsumowują ostatnią kolejkę PKO Ekstraklasy. W magazynie nie...”
Nic nie urywam. EPG jest generowane przez narzędzia udostępnione przez iptv.org. Ja tylko wybrałem kanały dla których ma być generowane. I w sumie to dawno tam nie zaglądałem, sprawdzam tylko czy na githubie są nowe pliki codziennie i tyle.
@RadziuOi Może warto rozszerzyć zatem jeśli to możliwe?
1
Odpowiedz
@kimsim przepraszam. Poprawiam już błąd ortograficzny. Tak wczułem się, bo szukałem błędu w naszym epg. Zapytanie było w moim dziale. Nie wnikałem dalej, że chodzi o EPG IPTV-ORG PL kolegi @RadziuOi .
A opisu dalej nie zmieniłeś: "Kobieta" Wink
Tak jestem wredny.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Prośba o dodanie kanałów z listy By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(04-03-2026, 01:37 PM)webmin4 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Jestem na etapie aktualizacji, część kanałów już ma epg.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości