Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(07-08-2025, 02:00 PM)Tomek napisał(a): jak instalujesz? w tmdbhelper nie instalujesz z zip tylko wpisujesz adres przecież.
Sprawdzałem teraz instalację w tmdbhelper - działa bez zarzutu.
Jak się nawet źle adres wpisze to nie wywala kodi
Pobrałem ten plik fftmdb.zip i chcialem to zainstalować ?
Ale jak.jiz wytłumaczyłeś że wpisuje się adres w tmbhelper i dopiero pobiera Playera fanfilm to już ogarnąłem i działa
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam. Możecie głupie pytanie ale co to jest ten tmdbhelper?
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. -> tmdbhelper
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
Witam wszystkich mam pytanko co sie stało z filmanem bo że API nie działa to już wiem ale i normalny też teraz jakoś nie macie też tak tak sie pytam pozdrawiam ?
Odpowiedz
Najprawdopodobniej schował się za clouflare. Robią to raz na jakiś czas. Nie ma na to wpływu ani rozwiązania
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
Parę zrzutów... zupełnie przypadkowych
- z kolejnych poprawek:
[Obrazek: GZ0k5Gzl.png]
- i z funkcjonalności które są od dawna...[Obrazek: eeIJOtwl.png]
[Obrazek: o0wp0thl.png]
(wymaga logowania trakt)
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Dopiero teraz zajarzyłem, że w przypadku Asteriksa chodzi prawdopodobnie o frazy "12" vel "dwanaście".
Odpowiedz
no akurat w tym przypadku zmiana na tmdb jest zasadna - bo tytuł był = aliasowi... Wink
ale można to na wszelki wypadek "uniwersalnić"

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Nawet na plakacie jest 12.
Na Filmwebie też jest 12.
I na początku było dobrze wprowadzone, ale ktoś w 2022 roku zmienił na "dwanaście"

W kodzie FanFilm, już dosyć dawno, podczas prac nad scraperami do tb7/xt7 Rapideo zrobiłem funkcję zamieniającą liczby na słowa i odwrotnie, ale chyba nie włączyłem jej ostatecznie (albo ograniczyłem tylko do tych serwisów - nie pamiętam dokładnie).
1
Odpowiedz
Nowa wersja FanFilm w repozytorium: 2025.08.14.0

Changelog:
  • poprawa stronnicowania w popularnych
  • poprawa disney w external dla filmów i seriali
  • poprawa xt7/tb7 - lepsze porównywanie wyników, dodatkowe filtry wyszukiwań dla uniwersum StarWars
  • rapideo/nopremiu/twojlimit/tb7/xt7 fix informacji o transferze
  • działający zaluknijcc - thx to @tele
  • fix cda DRM
  • drobne mniejsze
  • dodatkowe logi dla znanych problemów

Podziękowali: arkady1964, Vaxer94, Neo124, demo84, Toov
1
1
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 14 gości