Liczba postów: 37
Liczba wątków: 7
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Dell AIO
jesli jest taki znany problem to pierwsze co powinienes mi polecic nigdy nikt mnie nie pytal skad mam liste.
Teraz mam nowy problem, nie mam bledow odtwarzania ale gdy dodaje grupy do listy jak np Filmy, Sport nie utrzymuje w pamieci tych list przy nastepnym starcie trace czesciowo kanaly ktore dodalem a sam dodaje nowe i nie odtwarza tych dodanych do listy tylko te ktore byly standartowo na standartowych listach oryginalnie dodane.
taki mi blad wyskakuje
2025-08-15 12:12:24.917 T:9432 error <general>: CVideoPlayer::OpenInputStream - error opening [pvr://channels/tv/Kino@-1/1@pvr.iptvsimple_1698216422.pvr]
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
EOT - nie zamierzam się silić.
Gdybyś stosował się od początku do zasad to na samym początku byś się wychwyciło że to może chodzić o teleele.
Podziękowali:
Toov
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 7
System operacyjny:
Urządzenie: Dell AIO
a kiedy ty sie siliłes nawet nie czytałes dokładnie moich logów bo gdybyś to robił to bys wiedział ze liste miałem z tele teraz jest inny problem o ktorym tez nie masz pojecia. zajmujesz sie tylko naganami za forme wysyłanego tekstu.
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
16-08-2025, 11:32 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2025, 11:46 AM przez Tomek.)
No i się pożegnaliśmy. Nie zamierzam dyskutować na tym poziomie.
Podziękowali:
RebA
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
2
1