Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(25-08-2025, 05:15 PM)rysson napisał(a):
(25-08-2025, 03:07 PM)DenDy napisał(a): 6. Kliknij przycisk "Wyślij". Jeśli wszystko zostało wykonane prawidłowo, to ciasteczka zostały wysłane do FanFilma.
Powinny być widoczne w ustawieniach, oraz powinno znajdować źródła.

Ciasteczka bez problemu są przesyłane do FanFilma i są widoczne w Ustawieniach. Bezbłędnie to działa.
Niestety (sprawdzone kilkakrotnie) źródła z CDA-HD nie są wyszukiwane (log mówi: "Strona aktualnie schowana za Cloudflare") - nie pomaga ręczne czyszczenie ciasteczek i user agenta, usuwanie cache, przeinstalowywanie FF B itp. podstawowe czynności...

Rozwiązaniem okazało się podmienienie aktualnego pliku scrapera cdahd.py (z 25 sierpnia) na wersję poprzednią (z 20 sierpnia) - teraz wszystko jest OK, źródła są wyszukiwane.

FF B 25.08.2025 / Kodi 21.2 / Android TV

Podziękowali: arkady1964
2
1
Odpowiedz
REKLAMA:

I nowa wersja wyszła - w sumie tylko szybki fix na ciasteczka cda-hd
2025.08.25.1

Podziękowali: arkady1964, portoben
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
1
Odpowiedz
Witam czemu działa wyszukiwanie linków cda hd na laptopie  w kodi a na android tv nie widzi linków z cda hd,pomocy
Te same pliki cookie co na laptopie, wysłane za pomocą skryptu fanfilm
Odpowiedz
Logi. Bez logów nie ma problemu. Najlepiej jakbyś włączył logi programisty w ustawieniach ff w sekcji konserwacja.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Niestety nie działa, masz jakiś inny sposób ?
Odpowiedz
Przecież nie dałem ci żadnego rozwiązania. Miałaś wysłać logi. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Ok już mam , o to chodziło? [ukryte]

//edit @DenDy
Dzięki za log
Odpowiedz
@jojo22 jeszcze raz prześlij ciastka i upewnij się, że scrapper masz włączony w ustawieniach.
Odpowiedz
Tak mam na kodi w laptopie mi wszystko śmiga a na kodi na android tv nie wyszukuje cda hd chociaż mam dodane cookies
cookie.txt
Rodzaj pliku: .txt
Ilośc pobrań: 41
Rozmiar: 9.54 KB
Odpowiedz
(28-08-2025, 05:12 PM)jojo22 napisał(a): Tak mam na kodi w laptopie mi wszystko śmiga a na kodi na android tv nie wyszukuje cda hd chociaż mam dodane cookies

A czy możesz przesłać zdjęcie ustawień cda-hd?

Przedawnienie. Zgłoszenie porzucone przez zgłaszającego.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 14 gości