(04-09-2025, 11:46 AM)Internauta87 napisał(a): Cześć. Chciałbym zgłosić problem z EPG na kanale Polsat Film 2. Przesunięcie czasowe o 2 godziny do tyłu, przykład o godz. 13 pokazuje pozycję z godz. 11.
Dziękuję pozdrawiam.
@
azman To pytanie do Ciebie Kolego

. Fakt w azman_basic.xz jest wszędzie +0200 w PF2 jest +0000
<programme start="20250911043500 +0200" stop="20250911051500 +0200" channel="PolsatFilm.pl">
<title lang="pl">Na ratunek 112 - Wymuszona angina</title>
<desc lang="pl">[ Serial Paradokumentalny ] (S9E565) Polska 2021 (12+)
Agnieszka mieszka we Wrocławiu wraz ze swoim nastoletnim synem. Michał nie wie, że jest owocem gwałtu, którego dopuścił się na jego matce kolega ze studiów. Pewnego dnia dawny oprawca kobiety staje w progu ich mieszkania. Agnieszka wyprasza mężczyznę, ten jednak zaczyna ją nachodzić. Jakiś czas później kobieta znajduje list, w którym znajomy wyznaje Michałowi swoje winy i błaga go o wybaczenie. Agnieszka nie potrafi zrozumieć, dlaczego jej oprawca tak desperacko szuka kontaktu z synem. Nie mogąc skontaktować się z Michałem, przerażona dzwoni pod numer 112.</desc>
</programme>
<programme start="20250903223000 +0000" stop="20250903230000 +0000" channel="PolsatFilm2.pl">
<title lang="pl">Akademik</title>
<desc lang="pl">(16+)
Weronika i Roger tłuką wazon Leny. Nie przyznają się jednak do winy. Wykładowca dziennikarstwa śledczego stawia Andżelice dwójkę za artykuł, mówiąc, że wybrała nieciekawy temat. Aby poprawić ocenę, dziewczyna przygotowuje materiał o skorumpowanej kierowniczce akademika. Rektor jest świadkiem, jak Michał całuje Ksenię.
Reżyser: Radosław Dunaszewski
Występują: Jan Kardasiński, Szymon Majchrzak, Konrad Stein, Aleksandra Izydorczyk, Aleksandra Kądziołka, Karina Rezner, Dariusz Kordek, Rafał Rutkowski</desc>
</programme>
Nie wszystko jeszcze ogarnąłem. Za dużo mi dałeś @
azman tej roboty. A z Viaplay online to nawet nie wiem gdzie zaczepić, by to sprawdzić. PlusX wyłączył te kanały. Ale bardzo dziękuję w imieniu swoim i użytkowników