Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Mam pytanie dla tych którzy pobrali czy wam wszystko działa ?
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie działa wszystko, nie zawsze wyszukuje linki z filmana, ale to nie jest aż takie dziwne. Praktycznie wcale nie wyszukuje z ekino. 
Nie jestem wielkim testerem, to tyle.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Można potestować okazało się że darmowymi też przechodziły przez jakieś filtry gpt zrobił jak w oryginale czyli darmowe nie sa niczym filtrowane  a logika premium pozostała ale ja sam nie testowałem jedynie darmowe to CDA dla mnie

Podziękowali: arkady1964

Załączone pliki
1)_PTW gpt__(2025-08-17)_aktualizator_(potrzebny restart Kodi po aktualizacji).zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 8
Rozmiar: 748.11 KB
1
Odpowiedz
Dodam jeszcze parę rzeczy np kubki jakości dla darmowych i coś tam jeszcze wymyślę może w sobotę wyśle [Obrazek: MuDECWEl.jpeg]

1
Odpowiedz
Witam,
Dodałem kubki jakości dla darmowych i ulepszyłem logikę wyszukiwania. Zmieniłem okno wyszukiwania, żeby nie wprowadzać w błąd użytkownika, ponieważ pokazywało ono wyniki wszystkich znalezionych linków, a frazy blokujące działały trochę później. Zastąpiłem to okno informacją.
Można dodać frazę HDTV do unikaj fraz. Nie dodawałem jej do kodu na stałe. Na przykład, dla filmu F1 film pojawiają się złe linki premium może później popracuję nad udoskonaleniem weryfikacji tytułu i długości, czy zgadzają się z oryginałem.
Ale na razie można wpisać frazę do unikaj fraz.

Załączone pliki
1)_PTW gpt__(2025-08-17)_aktualizator_(potrzebny restart Kodi po aktualizacji).zip
Rozmiar: 749 KB
2)_FF___gpt_(2025-08-17)_aktualizator.zip
Rozmiar: 5.78 MB
1
Odpowiedz
Witam dam jeszcze jedna poprawkę na razie ostatnia bo muszę się czym innym zająć. Z opcji pobierania nigdy nie korzystałem ale zauważyłem że jak mam na twardo auto odtwarzanie to ta opcja nie działa 2 dni temu zauważyłem więc mam poprawkę jutro wrzucę.Czyli auto odtwarzanie jest na stałe i pobieranie też [Obrazek: Mo8d33Kl.jpeg]

1
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam dodaje nowa poprawkę która umożliwia pobierane lokalnie i wraz z auto odtwarzaniem na stałe poprzednio to nie działało nawet nie wiedziałem teraz działa . W menu kontekstowym nie wybieramy pobierz bo logikę pobierania jest przy każdym wykrytym hoscie ale zauważyłem że jak mamy plik z Twójplik jak chcemy potem pobrać lub oglądać to nie działa tele kiedyś o tym mówił dodałem to do unikaj fraz
Ale zauważyłem że z CDA jest coś nie tak ogólnie działa ale
Jak włączymy coś z CDA to nie można przewijać od razu się zacina przy innych darmowych nie ma tego problemu.
Ja w unikaj fraz mam tvhd,hdtv,twojplik,cda.
I właśnie przez takie problemy w ffgpt hosty są każde oddzielnie zawsze można sobie wybrać
W darmowych jeśli wybierzemy
Fullhd
HD
480p odtwarzanie jest auto
Jeśli samo darmowe
Pokazuje się lista hostów
Pobieranie działa jeśli najpierw ustawimiy zapis musi być ustawione zarówno dla filmów i seriali  pobieranie działa tylko dla Premium.

Testowane tylko na standardowej skórce

Zainstalować 2 pliki bo w ff gpt musiał mi napisać plik service

Załączone pliki
Ilośc pobrań: 9
Rozmiar: 749.96 KB
1
Odpowiedz
(21-09-2025, 01:12 PM)Jmno napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
Zrobiłem poprawkę wieczorem wyśle nie widziałem tego bo teraz nie korzystałem z kodi  bo nie było ptaszka jak coś już było oglądane i nie dodawało do ostatnich teraz działa

Załączone pliki
Ilośc pobrań: 10
Rozmiar: 750.17 KB
Ilośc pobrań: 10
1
Odpowiedz
@Jmno, nie zrobiłeś zmiany identyfikatora wtyczki przez wydanie Twego moda na Githubie...
Jest to niedogodność dla osób, które chcą  mieć kilka modów równolegle zainstalowanych w Kodi. Jak na razie do testowania, to na jednym urządzeniu mam Twój mod na drugim mod @tele, a na trzecim FF Beta. 
Jednak w użytkowaniu, to jest bardzo niewygodne, ponieważ dla mnie najlepsze jest, gdy mogę wszystko co chcę zainstalować mieć na wszystkich urządzeniach.

Coś wciąż myślisz o wydaniu Twego moda na Githubie, czy zrezygnowałeś z tego?

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości