Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
@Halficzek - poprawione filmanapi w kolejnej becie.
[Obrazek: NHBM5Ull.png][Obrazek: Il7p4T2l.png]

Zaś anime będzie zupełnie inaczej ogarnięte...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(25-09-2025, 01:38 PM)Tomek napisał(a): @Halficzek - poprawione filmanapi w kolejnej becie.
[Obrazek: NHBM5Ull.png][Obrazek: Il7p4T2l.png]

Zaś anime będzie zupełnie inaczej ogarnięte...

Wygląda bardzo dobrze, dzięki!!
Odpowiedz
[Obrazek: 0gIFwLzl.jpeg]
U was też tak słabo dziś z źródłami?
Odpowiedz
U mnie jest 12 źródeł.
[Obrazek: v9Gdt6kl.png]
Odpowiedz
@Neo124  - prawdopodobnie problem mniejszej ilości źródeł u Ciebie wynika z faktu, że serwis zaluknij.cc od niedawna schował się niestety za CF i żeby pojawiały się z niego źródła trzeba użyć ciasteczka CF w ustawieniach FF bo tak jak widać na załączonym Twoim obrazku brakuje właśnie u Ciebie źródeł z zaluknij.cc.
Odpowiedz
FF beta nie obsługuje jeszcze ciasteczek dla zaluknij. Będzie w kolejnych wersjach.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

(25-09-2025, 08:04 PM)Tomek napisał(a): FF beta nie obsługuje jeszcze ciasteczek dla zaluknij. Będzie w kolejnych wersjach.
Dzięki za wyjaśnienie. Nie wiedziałem, bo korzystam akurat z mod-u Kolegi Tele.

@Neo124 - dla uzupełnienia jeszcze Twojego problemu małej ilości źródeł to u mnie dodatkowo dla tej pozycji "Relay" pojawia się 11 źródeł z Filman.www  a ten serwis razem c CDA-HD obsługuje FF Beta przez Tampermonkey i skrypt lub "ręcznie" (serwer we wtyczce). Musisz chyba u siebie to uzupełnić/sprawdzić.

Podziękowali: Neo124
Odpowiedz
(24-09-2025, 09:38 PM)Halficzek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.:
Cytat:If you do want to use it, you can get a decent amount of coverage with the inbuilt arial.ttf system font which ships with Kodi (it is actually based on Open Sans or something like that but, again, for legacy reasons is called arial.ttf)

Wtedy wygląda to lepiej:
[Obrazek: 20250926-093212-797x153.png]
Odpowiedz
(26-09-2025, 07:35 AM)rysson napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.:
Cytat:If you do want to use it, you can get a decent amount of coverage with the inbuilt arial.ttf system font which ships with Kodi (it is actually based on Open Sans or something like that but, again, for legacy reasons is called arial.ttf)

Wtedy wygląda to lepiej:
[Obrazek: 20250926-093212-797x153.png]

Hej, dzięki, faktycznie wygląda to lepiej, ale niestety nadal jest to alias, po którym nie idą wyszukiwania źródeł :/
1
Odpowiedz
Spokojnie poczekaj... Dziś coś dostaniesz na pw
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości