Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chromecast 4K - Rozbudowa czy zamiana?
Cześć. 
Od kilku lat jestem użytkownikiem Chromecasta 4K. Sprzęt dotąd spełniał wszelkie moje oczekiwania (szybkość działania, jakość obrazu i dźwięku). Jedyny jego minus to ilość wbudowanej pamięci. Stąd moje pytanie: co jest bardziej opłacalne - rozbudowa o hub USB i dodatkową pamięć czy wymiana na inne urządzenie?
Bardzo proszę Was o poparcie sugestii przykładami - jeśli rozbudowa, to o jakie komponenty, a jeśli wymiana to na co?
Dzięki.
Odpowiedz
REKLAMA:

(05-06-2025, 12:18 PM)remekb napisał(a): Chromecast 4K
rozbudowa

[Obrazek: c055.gif]

remekb napisał(a):wymiana

Warunkując indywidualnymi preferencjami użytkowymi, przykładowo:

Odpowiedz
Nie polecam firmy Strong, zeby nie bylo zbednej dyskusji, mam od nich Leap S3+ i wersje Pro.

Narazie Adas
Odpowiedz
(05-06-2025, 02:06 PM)adas13 napisał(a): Nie polecam firmy Strong

Jakieś konkrety? Box powyżej wygląda zachęcająco.
Odpowiedz
Google TV Streamer 4K

Narazie Adas
Odpowiedz
(05-06-2025, 08:46 PM)adas13 napisał(a): Google TV Streamer 4K

Właśnie czekałem aż będzie już dostępny w PL. Nie wiedziałem, że już można kupić w kraju, dzięki Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

remekb napisał(a):czekałem aż będzie już dostępny w PL. Nie wiedziałem, że już można kupić w kraju

Serio, urządzenie dostępne na rynku od końca września 2024 roku, w Polsce na luzie do nabycia od przełomu grudzień/styczeń.
Odpowiedz
@remekb cykliczna "promocja" na  ‎Google TV Streamer 4K.
438,08zł na polskim amazonie. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
remekb zdecydowałeś się na coś nowego?
Google TV Streamer 4K nie ma przekazywania audio pełnego i szału nie robi za kasę jaką trzeba dać.
Ja mam Chromecasta 4k i po aktualizacji do androida 14 bieda się zrobiła, więc szukam jakiejś alternatywy.
Odpowiedz
(02-10-2025, 12:19 PM)azizi napisał(a): remekb zdecydowałeś się na coś nowego?
Google TV Streamer 4K nie ma przekazywania audio pełnego i szału nie robi za kasę jaką trzeba dać.
Ja mam Chromecasta 4k i po aktualizacji do androida 14 bieda się zrobiła, więc szukam jakiejś alternatywy.
a wez zobacz sobie STRONG 4k LEAP-S3PRO
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości