Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór iptv
(05-06-2025, 08:36 AM)Łonogrzmot napisał(a):
(05-06-2025, 07:30 AM)lfldp1 napisał(a): Chciałbym ostrzec

Więcej praktyki a mniej pieprzenia od AI.

lfldp1 napisał(a):istnieją w ogóle jakieś serwery
które działają normalnie ?

Oczywiście, lata niezawodnego działania trexa, trzeba wiedzieć gdzie kupić.
Witam
Muszę zwrócić honor Smile po dłuższych testach wyszło że to kodi iptv player powoduje problemy z zacinaniem wyrzucaniem z serwera i wyświetlaniem tego g... planszy odliczającej czas z arabską melodią po przejśćiu na ott navigator te iptv zaczęło działać normalnie jednak wciąż posiada minimalne wady:
- kanały filmbox działają tylko chyba w RAW? a jak nie działają to wyświetla te plansze z melodią.
- większość kanałów XXX nie działa wywala też te plansze a te które działają przestają działać po chwili zamiast tego wyświetlana jest reklama jakiś kamerek internetowych i jest to celowe działanie wygląda to tak jakby serwer sprawdzał ile czasu oglądamy dany kanał i nagle wprowadzał te reklame 
Cała reszta kanałow działa bez problemu czas przełączania bardzo szybki.

Szkoda że pod kodi nie ma odpowiedniego odtwarzacza iptv niewątpliwą zaletą kodi jest to że można je uruchomić na wszystkim i rozbudować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(05-06-2025, 08:36 AM)Łonogrzmot napisał(a): Oczywiście, lata niezawodnego działania trexa, trzeba wiedzieć gdzie kupić.

Podpowiesz gdzie kupić?

Wysłane z mojego CPH2449 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Jak wy kupujecie trex na alibaba? Kiedy ja wyszukuje tą frazę, to wyskakuje mi lista jakichś produktówx piloty, boxy i wiele innych.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
(25-10-2025, 06:12 AM)adrt8v napisał(a): Jak wy kupujecie trex na alibaba? Kiedy ja wyszukuje tą frazę, to wyskakuje mi lista jakichś produktówx piloty, boxy i wiele innych.
Tak to właśnie wygląda że niby kupujesz jakiś produkt którego nie otrzymasz, a wzamian dostaniesz to co potrzebujesz czyli listę
Odpowiedz
(25-10-2025, 06:12 AM)adrt8v napisał(a): Jak wy kupujecie trex na alibaba?

Możesz skorzystać z innych platform sprzedażowych, przykładowo:

[Obrazek: goIQB8b.jpg]

[Obrazek: dE3O6wB.jpg]

Podziękowali: adrt8v
Odpowiedz
Działa Wam archiwum na trex?
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam do testu listy, ale okazuje się, że dostaję je z wyjściem ts, które chyba nie działają w tivimate, nie odpala je również ott_navigator.
Dostałem od majfriendów sygnał żeby użyć np. Ibpro player. Tutaj lista chodzi ok, ale np. program nie ma możliwości edycji EPG. Można tylko tego gościa co sprzedaje poprosić o edycję listy zgodnie z życzeniem.
Fakt jednak jest taki, że te listy oferują sporo i tv i vod.
Co sądzicie o tych aplikacjach jak ibpro i dlaczego tych list nie obsługuje tivimate?
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
(26-10-2025, 06:16 AM)adrt8v napisał(a): Mam do testu listy, ale okazuje się, że dostaję je z wyjściem ts, które chyba nie działają w tivimate, nie odpala je również ott_navigator.
Dostałem od majfriendów sygnał żeby użyć np. Ibpro player. Tutaj lista chodzi ok, ale np. program nie ma możliwości edycji EPG. Można tylko tego gościa co sprzedaje poprosić o edycję listy zgodnie z życzeniem.
Fakt jednak jest taki, że te listy oferują sporo i tv i vod.
Co sądzicie o tych aplikacjach jak ibpro i dlaczego tych list nie obsługuje tivimate?
No a jak podmienisz końcówkę żeby nie było ts i dasz &type=m3u_plus
Odpowiedz
(26-10-2025, 06:16 AM)adrt8v napisał(a): dostaję je z wyjściem ts

[Obrazek: D6RW8Syl.jpeg]

Standardowo standardowa przykładowa wiadomość z testem listy, masz tam zawsze podany komplet danych nawet w samym linku, aby wpisać je w TiVimate Premium - Ustawienia - Listy kanałów - Dodaj listę - Xtream Codes - Adres serwera/Nazwa użytkownika/Hasło

Podziękowali: adrt8v
Odpowiedz
Pomoże ktoś? Zamówiłem niby trex na jeden miesiąc na g2g. Myślałem, że dostanę link m3u, a niestety dostałem link do strony która nie działa i dwa jakieś kody. Podpowie ktoś jak tego używać?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości