Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: canal
Mam pytanie trochę z innej beczki, która aplikacja na TV będzie najlepsza?
Liczba postów: 220
Liczba wątków: 5
Reputacja:
10
Wersja Kodi: 18
System operacyjny:
Urządzenie: SHIELD 2017, Mi Box 3, T-Mobile Box, Play NOW Box v1, Play NOW Box v3, Canal + BOX, Fire TV MAX, Xiaomi TV Stick 4K (V2)
Czy aby w tv team mieć polski sport należy dokupić pakiet sport? Czy polskie kanały sportowe są dostępne w pakiecie polskim?
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
System operacyjny:
Urządzenie: Google chromecast 4.0
22-11-2025, 02:27 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2025, 02:47 PM przez bongo1977.)
Witam wszystkich,też tam byłem ? Wszystko się zgadza jak koledzy opisują powyżej ? Nie polecam zdecydowanie ? fabryka do zarabiania $ . Jeśli coś ci się posypie lub potrzeba pomocy ? Bo np. Wywaliło listę z ich śmiesznych app. To możesz się nie doczekać odp. i wgrania ponownie listy? . Kontakt z nimi to po prostu tragedia jak coś nie hula ? jak i sama tv ? Kanały niektóre niekiedy z głosem bez wizji i na odwrót? Zdecydowanie nie polecam.
Jesli ktoś szuka świętego spokoju z oglądaniem ? Przekażę namiar na gościa co posiada w porównaniu do otopay premium ? i dużo taniej ? niż ta fabryka.
Pozdrawiam
1
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
System operacyjny:
Urządzenie: x96 Max+
Witam. Mam pyt. dot. "tv.team". Czy usługa działa stabilnie? Czy nadaje się na główne źródło iptv? I jeszcze jedno- na stronie jest info, że można korzystać na dwóch urządzeniach jednocześnie, czy muszą one działać w tej samej sieci wi-fi? Może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami, chętnie skorzystam.