Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(16-11-2025, 07:30 AM)Tomek napisał(a): TmdbHelper to odrębną wtyczka, więc uwagi co do jej działania kieruj do jej autora. My udostępniamy player jedynie. Ale przy zmianach które w TmdbHelper idą praktycznie codziennie nie wiemy czy ma to w ogóle sens.
Natomiast - stan obecny - player, który dystrybuujemy na stronie repozytorium, działa prawidłowo z najnowszą wersją TmdbHelper.
No dobra. 

A na jakim wątku znajdę to ?
Odpowiedz
REKLAMA:

Ale co znajdziesz? Zacznij pisać w sposób bardziej zrozumiały.
Plik playera jest na stronie repozytorium. Adres masz w pierwszym poście.

Podziękowali: Cxxzsefc
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(15-11-2025, 01:32 AM)Cxxzsefc napisał(a): Siema kiedyś będzie taka strona Filebit.pl??

Też ubolewam na tym, że nie ma szans na dodanie filebitu, ale rozumiem dlaczego. To jedyny serwis, który oferuje sensowny dzienny limit gigabajtów (50/100, a nie śmieszne 20 jak w tb7 i rapideo) i mógłby wreszcie umożliwiać odtwarzanie filmów i seriali z lektorem w 4k w kodi za pomocą fanfilmu.
Odpowiedz
Teraz wszedłem - jakkolwiek logowanie da się rozwiązać teoretycznie (CF) - tak znowu zniknęła im wyszukiwarka plików... także nie ma żadnej możliwości zaimplementowania tego.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
A czy dało by się wrzuta.net zrobić wiem że to premium jakby ale teraz ma darmową wersję z limitami. Ma też wyszukiwarkę jak xt7. Mogę nawet spróbować zrobić scrapera ale tak forfun
1
Odpowiedz
Próbuj. Nikt ci nie zakazuje.

Ale wyszukiwarka tylko dla użytkowników premium.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam, czy teoretycznie byłoby możliwe dodanie w FanFilm opcji umożliwiającej podłączenie dwóch kont XT7/TB7?
Osobiście mam dwa konta XT7, ponieważ 20 GB dziennie to za mało, zwłaszcza gdy oglądam filmy w 4K.
Odpowiedz
Na chwilę obecną nie ma - jest w planach - ale odległych
Odpowiedz
@Tomek Wtyczka jest SUPER. Naprawdę cały team wykonał kawał dobrej roboty. Fajnie by było dodać możliwość zmiany portu serwera fanfilm, w menu wtyczki (chodzi o przesyłanie ciasteczka). Czy ten serwer jest zabezpieczony hasłem ? Chodzi mi o to, by nikt z sieci lokalnej nie miał możliwości grzebania w moim boxie/kodi.
1
Odpowiedz
masz od tego ustawienie w const - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
# Port number for web HTTP server. Used only if settings is not set.
const.tune.service.web_server.port = 8663
serwer nie jest zabezpieczony hasłem - jest to do przemyślenia.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 17 gości