Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GUI for YT-DLP
To wygodne narzędzie z graficznym interfejsem użytkownika (GUI), które wykorzystuje potężne programy yt-dlp oraz FFmpeg. Dzięki niemu z łatwością pobierzesz filmy, a także samą ścieżkę dźwiękową z np. z YT, wybierając spośród dostępnych formatów i jakości.

---
1. Automatyczne Wklejanie Linków (Autowklejanie):
* Program automatycznie wykrywa linki video w Twoim schowku.
* Wystarczy skopiować link do filmu , a link od razu pojawi się w polu "URL".
* Ważne: Program filtruje linki, usuwając z nich zbędne parametry śledzące (takie jak &feature=youtu.be, &si=, &t=, itp.), pozostawiając tylko czysty identyfikator wideo. Dzięki temu link w polu URL może wyglądać trochę inaczej niż oryginalny , ale to normalne – program go poprawnie przetwarza i zapewnia większą prywatność.

2. Pobieranie Tytułu:
* Po wklejeniu linku, aplikacja szybko spróbuje pobrać tytuł filmu i wyświetli go powyżej pola URL jako "Tytuł filmu...".
* Podczas wczytywania zobaczysz komunikat "Wczytuję nowy tytuł...".

3. Przycisk "Wyświetl formaty":
* Po wklejeniu linku, kliknij ten przycisk, aby program wyświetlił wszystkie dostępne formaty pobierania (wideo, audio, wideo+audio) wraz z ich jakością i rozmiarem.
* Formaty wideo wyświetlane są z informacją "video only", formaty audio jako "audio only".

4. Wybór i Pobieranie Formatów:
* W oknie z listą formatów możesz kliknąć na dowolną linię, aby ją podświetlić (wybrać). Wybrane linie zmieniają kolor tła na niebieski.
* Możesz wybrać jeden lub więcej formatów do pobrania.
* Po wybraniu, kliknij przycisk "Pobierz wybrane formaty". Otworzy się nowe okno z paskami postępu dla każdego pobieranego pliku.
* Wskazówka: Jeśli chcesz pobrać film z dźwiękiem w najlepszej jakości, zazwyczaj musisz pobrać osobno format video only i osobno format audio only. Do ich połączenia służy kolejny przycisk!

5. Przycisk "Scal video + audio":
* Jeśli pobrałeś osobno plik wideo i plik audio (wybrane formaty z "video only" i "audio only"), możesz je połączyć w jeden plik!
* WAŻNE: Zaznacz dokładnie jedną linię z formatem wideo (video only) i dokładnie jedną linię z formatem audio (audio only).
* Następnie kliknij ten przycisk, a program użyje FFmpeg do scalenia tych dwóch strumieni w jeden plik wideo z dźwiękiem.

6. Folder Pobierania:
* Wszystkie pobrane pliki (wideo, audio, scalone) znajdziesz w folderze "Download", który znajduje się w tym samym miejscu, co plik programu.

Wersja portable

Download GUI YT-DLP v2.2
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Hasło: Kasio

[Obrazek: nP8WGu0.jpeg]

Podziękowali: deco164, sky02
Odpowiedz
REKLAMA:

Dosłownie 2 dni temu czegoś takiego szukałem i bawiłem się w linię komend w ytdl
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Już nie musisz Big Grin , niedługo będzie aktualizacja dla .mpd .ism i Sound Cloud
Odpowiedz
Ja raczej na linuksie więc mam pełno tego typu narzędzi. Ale ostatnio akurat musiałem się męczyć z Windows...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
YT-Download v2.2

- Obsługa .mpd .ism

- Wł/Wył dźwięk po zakończeniu pobierania i scalania
   (ikonka głośniczka w prawym górnym rogu)

- Szybki Dostęp CMD
   Dodano przycisk z ikoną CMD (Administrator)
   automatycznie ustawia katalog Tools gdzie znajduje się yt-dlp.exe i ffmpeg.exe
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości