Ok wieczorem na szybko zobaczyłem mi normalnie się instaluje z repo w domu zobaczę
|
Autor modyfikacji chat gpt
|
1
REKLAMA:
20-11-2025, 05:05 PM
Bo miałeś pewnie wcześniej repo stable zainstalowane tak jak mówiłeś i może stamtąd zaciągnął
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Na hit hub mam nową wersję wiem że jeszcze będę poprawiał mam pytanie czy Tomek może przeanalizować co dokładnie jeszcze trzeba poprawić na pewno stare id
Testowane na świeżej instalacji kodi Windows, android 1 instalacja kodi 2 instalacja repository.fanvodpl-1.0.1.zip 3 instalacja fanvod pl ( brak czerwonych komunikatów) test wtyczki działa 4 instalacja stable fanfilm z repo (brak złych komunikatów) test Podziękowali: arkady1964
1
21-11-2025, 05:55 AM
Nie, nie będę tego analizował, bo nie zamierzam tego instalować u siebie na sprzęcie. Co zrobiłeś to zrobiłeś, ale braki jeszcze są. Wszystko masz wytłumaczone w Wiki dot. tworzenia repozytoriów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Dałem do analizy głębszej dla gpt aby całkowicie usunąć fanfilm id po 3 analizach i potwierdzeniu brak id fanfilm. I nie wiem czemu ale po wejściu w kategorię trendy trakt miałem ok 50 stron a w poprzedniej wersji o wiele mniej ciekawe .
Tylko chyba muszę wysłać jeszcze raz repo bo już ma inne xml z poprawka ja zawsze testuje na świeżej instalacji kodi Podziękowali: arkady1964, sky02
1
22-11-2025, 04:33 AM
Pytałem się dlaczego liczba stron wzrosła trakt trendy po przy czyszczeniu id poprawił to ale nic wcześniej mi nie napisał
ID fix = porządek i brak konfliktów. Trakt pagination fix = pełna lista trendów z realną liczbą stron.
1
REKLAMA:
22-11-2025, 06:08 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2025, 06:25 AM przez arkady1964.)
@Jmno, jestem w służbowo w delegacji i nie mam dostępu do mego sprzętu z Android TV. Więc nie mogę przetestować Twego moda.
Dzisiaj wrócę do domu około godziny 19 i go zainstaluję w najnowszej wersji. Mam 1 pytanie, ponieważ nie rozumiem Twego wpisu powyżej tj. czu udało Ci się ogarnąć Twego moda, że działa stabilnie i nie koliduje z FF Beta? Pozdtawiam
22-11-2025, 07:52 AM
Z beta działa bo i tak beta nie ma ptw a i działa z wersja stable chyba już nie ma odwołań do starego id
Podziękowali: arkady1964
22-11-2025, 11:26 AM
Jeśli chodzi o listy trakt, to zależy na której wersji bazujesz, bo niedawno przypadkiem odkryłem, że nieświadomie zepsułem paginację.
Podziękowali: arkady1964
1
22-11-2025, 02:07 PM
Z lista już działa stron jest jakieś 60 chyba ale zrobiłem druga poprawkę.Przypadkiem odkryłem że jeśli link nie zawiera żadnego tagu np lektor, dubbing, to i tak link przechodził .Poprawka wszystkie linki bez tagu sa odrzucane wieczorem dam na hit hub. I teraz wrzucę podniesiona wersję czyli chyba kodi wykryje aktualizacje
1
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości