Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór iptv
Mam tę opcję włączoną ale tak jak pisałem na tych kanałach gdzie wyświetla się ten znaczek jak próbuję odtworzyć program wcześniejszy to wyskakuje ten błąd
Odpowiedz
REKLAMA:

(16-11-2025, 10:13 AM)cronos napisał(a): Powiedzcie czy u was działa catch-up na trex, oglądam na tvmate i wyskakuje błąd parserexception, jest na to jakiś sposób?
archiwum na trex działa prawidłowo, oczywiście jest ubogie bo nie na wszystkich kanałach
Odpowiedz
(16-11-2025, 12:05 PM)cronos napisał(a): Mam tę opcję

Dobry sprzedający trexa powinien Ci również udostępnić kilka alternatywnych adresów serwerów do wyboru, zmień adres serwera, na chwile obecną u mnie na tych nielicznych kanałach archiwum działa poprawnie.
Odpowiedz
Cześć, Panowie podpowiedzcie na jakiej liście iptv znajdę polskie i nie tylko, kanały tv sat nadawane w jakości 4k typu C+4k, eleven 4k itp? Zależy mi głownie na jakości i stabilności streamu. Dzięki za info.
Odpowiedz
Powiedzcie jaką TV kupić ? Chciałem tego TREX ? ale oni chcą tylko zapłate przez czeki Blik .Banki już tego nie prowadzą .
Odpowiedz
(24-11-2025, 12:01 PM)lisek121 napisał(a): oni chcą tylko zapłate przez czeki Blik 

Co Ty za herezje wypisujesz, jacy Oni, jakie tylko czeki Blik, co to za cyrk.

Na luzie są dostępne miejsca w sieci gdzie mamy do wyboru popularne formy płatności, przykładowo wirtualne karty Revolut.

[Obrazek: tmDlhTC.jpg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie kupujcie tego dziadostwa Trex ? Miałem i tego nie da się oglądać ? jakość słaba , stabilność pod psem ? jeśli chcesz mieć stabilnie ? I z porządną lista kanałów i ładnie poukładana z timeschift do 7 dni ⏮️ ? to mogę przekazać namiar na gościa ? Co to wszystko posiada ? Ja jestem u niego już 2 lata ️ i jestem bardzo zadowolony ? ?
Dodam że u niego tylko z polecenia ? Nie dostaniesz się inaczej ? ? Służę pomocą jakby co ?
Pozdrawiam
1
Odpowiedz
(25-11-2025, 02:48 PM)bongo1977 napisał(a): Nie kupujcie tego dziadostwa Trex
jeśli chcesz mieć stabilnie
porządną lista kanałów
wszystko posiada
jestem u niego już 2 lata
jestem bardzo zadowolony

Kolejny prymitywny naganiacz.
Odpowiedz
@"Łonogrzmot kolego czy ty widzisz abym kogoś naciągał ? Jak nie masz pewności to nie sugeruj ? Bo to oskarżenie ? Napisałem że służę pomocą w przekazaniu namiaru ? Konkretnego zresztą ? Sam kiedyś zostałem oszukany i to nie raz czy dwa ? Tak się właśnie zastanawiam ? Bo ciągle komentujesz nie na miejscu ? Kto wie czy czasem od ciebie kiedyś jakiegoś szajsu nie miałem hmmm ?
Odpowiedz
(25-11-2025, 03:32 PM)bongo1977 napisał(a): czy ty widzisz abym kogoś naciągał ?

Nikt nic takiego nie napisał.

bongo1977 napisał(a):Kto wie czy czasem od ciebie kiedyś jakiegoś szajsu nie miałem

[Obrazek: c056.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: