Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
U mnie było automatycznie tak mam ustawione najlepiej włączyć aktualizacje automatyczne z powiadomieniami

U mnie z automatu zmieniał się ikoną
Ale można tak wejdź w zainstaluj z repozytorium/ fanvodpl przytrzymać przycisk informacje lub znajdź aktualizacje potem wtyczki wideo / Wersję wybierz 1.0.9 ta wersję ma inną ikonę [Obrazek: TuSFEt1l.jpeg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Aktualizacja, ruszyła, ale dalej działa  niesamowicie dużo gorzej niż wersja 1.0.7
Jednak to tylko krótkie testy, może inni użytkownicy się wypowiedzą.

Pozdrawiam

Edycja. Zainstslowałem moda na czystym Kodi, dalej coś niewyobrażalnie słabo działa... Napisałem na priv.
Odpowiedz
@Jmno taka mała prośba. Z szacunku do Ś.P. MrKnow jeśli zmieniłeś całkowicie nazwę wtyczki to albo zmień całkowicie ikonę albo usuń MrKnow z niej.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Zmieniłem ten obrazek nie wiedziałem przepraszam u mnie z automatu się zmieniło na tv A na tel musiałem usunąć plik z user data /addon data / Thumbnails

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Dziękuję bardzo.
Kilka słów wyjaśnienia — w dyskusji nad FanFilm Beta również pojawił się pomysł, aby zmienić ikonę na coś bardziej nowoczesnego i spójnego z resztą GUI. Jednak w zespole FanFilm nadal są osoby, które współpracowały z MrKnow i znały go osobiście, dlatego zrezygnowaliśmy z tego pomysłu.

Wkład MrKnow w rozwój polskiego Kodi jest niepodważalny, choć życie potoczyło się dla niego inaczej, niż wszyscy byśmy chcieli. Z szacunku do jego pracy nie zmienialiśmy ani nazwy wtyczki, ani jej ikony.

MrKnow tribute…
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Odpowiedz
Nowa wersja proszę zrobić aktualizacje z poziomu zainstaluj repozytorium/fanwood.pl repo przytrzymać przycisk i zaktualizować.
Poprawki logiki kubków
Trochę mam skomplikowane działanie ale tak tak chciałem darmowe źródła nie chodzi tylko o premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit
Chyba jest dobrze osobny kubek dla linków podejrzanych ale czasami trafne ale nie mieszają się z innymi kubkami na darmowe to nie działa
Ikonę zostawiłem orginalna
Odpowiedz
REKLAMA:

Czyli nazwa wtyczki inna, id wtyczki inny, ikona zupełnie inna. Rewelacja...
Odpowiedz
Ikona jest orginalna po aktualizacji jest orginalna
Odpowiedz
Tak - ale nazwa wtyczki to FanVod - czyli inna - wprowadzasz zamęt - zdecyduj się. Dla usera lepiej żeby nazwa wtyczki była spójna z ikoną. Jeśli to dalej ma być mod a nie odrębna wtyczka (a FanVod wskazuje że to coś innego już) to ikona powinna odpowiadać... Rób jak chcesz
Odpowiedz
Czyli zmienić całkowicie ikonę ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: PLDzerghh0, 1 gości