Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Rób co chcesz - to twoja wtyczka. Ja cię tylko poprosiłem że jak zmieniałeś ikonę to żeby z szacunku usunąć napis MrKnow. Natomiast - dla użytkownika mało czytelne jest gdy ikona ma inną nazwę niż wtyczka.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
688
System operacyjny:
Prześledzić kod, bo ten plik jest pewnie w media. Ale czat gpt ci tego nie podpowie, tu wystarczy zwykły edytor z wyszukiwaniem.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
99
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
25-11-2025, 03:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2025, 03:49 PM przez Jmno.)
TomekPrześledzić kod, bo ten plik jest pewnie w media. Ale czat gpt ci tego nie podpowie, tu wystarczy zwykły edytor z wyszukiwaniem.
incursion też usunąłem i nic to nie dało w Media sam szukałem
Dobra teraz po analizie GPT mówi mi że prawdopodobnie jest ta sama nazwa tych ikonek i dlatego coś tam się napisuje czy coś tam dobra zobaczymy tak do dwóch godzin zrobię aktualizacje prawdopodobnie muszę zmienić nazwę po prostu tych ikonek
Reputacja:
688
System operacyjny:
Dostałeś skrypt przecież który zarówno sumy jak i zipy jak i addobs.xml tworzy sam. Nie ma sensu tego robić ręcznie
1
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
99
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
25-11-2025, 04:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-11-2025, 05:00 PM przez Jmno.)
Chyba najlepiej po tej poprawce odinstalować kodi i jeszcze raz zainstalować bo na telewizorze już nie mam tego tła starego jest tylko moja w wtyczce i w instaluj z repozytorium
Ale w tej poprawce co zrobiłem to poprawiłem te logikę tych moich kubków językowych najbardziej chodzi mi o linki Premium nie oznaczone linki wędrują do osobnego kubka jeśli system 2 nie zweryfikuje najpierw po URL potem po etykiecie ale może i większości linki są dobre ale i tak są 2 razy sprawdzane zrobiłem legendę - opis kubków w sekcji tych kubków
Tylko te pierwsze wyszukiwanie jakoś dziwnie działa po pierwszym wyszukiwaniu lepiej się cofnąć albo zresetować kodi później zobaczę bo dzisiaj już jestem zmęczony