Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Witam mam wersję bez kubków z McDonalda prostsza logika

Na razie dam opis działania.A co do wersji 1.0.7 działa identycznie zrobiłem 2 audyty porównawcze wg gpt jedyna zmiana to nowa logika w nowej wersji w szukaniu linków. Po testach jak dla mnie działa.

Może jutro zrobię updated

Podziękowali: arkady1964

Załączone pliki
opis działania.pdf
Rodzaj pliku: .pdf
Ilośc pobrań: 21
Rozmiar: 29.08 KB
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Smile 
@Jmno, tylko nim wydasz to updatede. Sprawdź wcześniej czy  działają bez problemu inne wtyczki wideo.
Przełomowa wersja 1.0.7 działała bardzo dobrze, najnowszą 1.0.21 podobnie. Smile
Nie spiesz się z wydawaniem nowych wersji, nim dokładnie nie sprawdzisz czy nie powoduje ona problemów z innymi wtyczkami wideo.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Poprawiłem nowa wersję opiera się na 1.0.7 tylko jeden plik ikony poprawiłem wybór hostów premium jeśli ktoś ma więcej jak jeden aktywny

1
Odpowiedz
@Jmno, masz wiadomość na priv.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@Jmno Zainstalowałem na moich sprzętach z Android TV forka Kodi tj. WBMC z własnym id, aby dodatkowo na niezależnym od Kodi forku testować.
Wonderbox.tv Media Centre (WBMC) v21.2 (ARM 32bit)

Dla chcących mieć zainstalowane w systemie 2 Kodi tj. Kodi i fork WBMC, dostępny jest najnowszy stabilny fork (rozgałęzienie) Kodi na Androida TV/Google TV/Androida smartfon, tzw.  fork Kodi tj. WBMC v21.2 Omega. Obecnie dla zdecydowanej większości urządzeń Android TV/Google TV używa się WBMC w formacie ARM V7A, natomiast format ARM V8A między innymi dla Nvidia Shield TV oraz Nvidia Shield TV Pro.

Do instalacji WBMC v21.2 Omega z pliku APK z pendrive na Android TV polecam prosty menadżer plików np. X-plore (można też użyć każdy dowolny menadżer plików lub instalować z przeglądarki internetowej Android TV).

Wonderbox.tv Media Center (WBMC) fork Kodi na Androida TV/Androida, tak jak pisałem wcześniej może służyć jako "koło ratunkowe", ponieważ przy testowaniu różnych wersji, nowe wersje mogą (lecz nie muszą) sprawić problem. Gdyby były obawy, można użyć WBMC v21.2 Omega. Oczywiście, że wymaga to zdublowania potrzebnych dla użytkownika dodatków na Kodi i WBMC, ale jest to tylko propozycja dla zainteresowanych zainstalowaniem 2 Kodi na Android TV/Android.

WBMC v21.2 Omega lub inny fork Kodi polecam dla zainteresowanych testowaniem różnych aplikacji na sprzęcie z Android TV.
Natomiast Kodi do instalacji całkowicie pewnych i sprawdzonych, niezawodnych wtyczek jaką na obecnym etapie rozwoju już  jest np. FF Beta. Smile

Pozdrawiam

Edycja 1. Widzę że dzisiaj z pobraniem WBMC są jakieś problemy (przedwczoraj jeszcze działał link), ale są też inne forki Kodi np. na stronach internetowych:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Edycja 2. To tylko był chwilowy brak dostępu do strony z pobieraniem forka WBMC. Już jest bezpłatnie dostępne dla wszystkich zainteresowanych pobieranie WBMC:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Do jutra testuje czyli wrzucam na git hub i testuje jak coś nie działa kasuje

1
Odpowiedz
REKLAMA:

Metahandler jaki dodatek ma taką zależność ?żeby kodi pobierało auto updates
1
Odpowiedz
script.module.metahandler-5.0.0.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 5
Rozmiar: 1.36 KB

Teraz powinno być ok możesz przetestować  arkady1964 zależności sub usunięte  jedynie trzeba zainstalować to Metahandler.Na git hub
Repo a tu masz na razie ZIP jutro jeszcze coś tam zobaczę z tym Metahandler bo się pokazał sub ale po ręcznej aktualizacji znikło

Trzeba zainstalować 5.1 najlepiej testować na świeżej instalacji kodi

Załączone pliki
script.module.metahandler-5.0.1.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 13
Rozmiar: 105.28 KB
1
Odpowiedz
(29-11-2025, 10:56 PM)Jmno napisał(a): (...)Trzeba zainstalować 5.1 najlepiej testować na świeżej instalacji kodi

Masz podane 2 pliki, do testowania pobrałem ten większy o rozmiarze 106 KB tj,  5.0.1

Pozdrawiam
Odpowiedz
Teraz poprawiłem i testuje komunikaty bo np jak było brak źródeł to był błąd teraz jest komunikat że brak źródeł i przy opcji pobierz na dysk jak użytkownik miał wyłączone opcje pobierania teraz jest komunikat włącz pobieranie zrobię za ok godziny upload na git hub

1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: szopns, 1 gości