Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Poprawiłem ale jeszcze coś do poprawy jest teraz na świeżej instalacje kategorię działają jeszcze nie robię updated
1
Odpowiedz
REKLAMA:

OK  U mnie jest jeszcze wersja 2.0.5

(30-11-2025, 09:52 AM)Jmno napisał(a): (...) jeszcze nie robię updated

Na spokojnie... 
Najbardziej istotne, aby dalej Twój mod działał bez tworzenia problemów w innych wtyczkach. Tak trzymać! Smile

Powodzenia
Pozdrawiam
Odpowiedz
Właśnie poprawiłem kategorie działają komunikaty np. brak źródeł a nie błąd czerwony ale wszystko nie sprawdzałem

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
@Jmno, Nie ma większych problemów  (nawet mniejszych nie wyłapałem). Smile
Testowałem: 
Repozytorium w wersji 2.0.5
Wtyczka w wersji 2.0.6

Testowałem na Kodi, gdzie były zainstalowane inne wtyczki oraz na czystym Kodi/WBMC.  W obu przypadkach nie ma problemów. Smile

Mogę tę wersję polecić wszystkim zainteresowanym. Ten mod działa równolegle do FF Beta tj. obie wtyczki mogą być zainstalowane ze swoich repozytoriów.

@Jmno, wszystko jest OK, nim wprowadzisz kolejną wersję, to koniecznie dokładnie sprawdzaj, czy nie powoduje problemów w innych wtyczkach
Myślę jednak, że ten problem już rozwiązałeś, a to był zdecydowanie największy problem...

Powodzenia!
Pozdrawiam
Odpowiedz
Dobra poprawiłem dodałem te zależności do mojego do mojej wtyczki i nie trzeba oddzielnie instalować tego.Tylko muszę znowu poprawić te komunikaty ale wersja na git hub jeste z tą zależnością wbudowaną w wtyczkę.
1
Odpowiedz
No cóż. Obecnie wtyczka działa dobrze i nie powoduje problemów. Smile  Zainteresowani mogą ją przetestować.

@Jmno, szybki, ale w miarę dokładny test. 
Mod działa i nie ma większych problemów. Smile  

Testowałem: 
Repozytorium w wersji 2.0.6
Wtyczka w wersji 2.0.7

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Zrobiłem aktualizacje ale zawsze pierwsze wyszukiwanie dziwnie działa trzeba zamknąć kodi potem już wszystko normalnie tylko jeden raz tak po czystej instalacji

Podziękowali: sky02
1
Odpowiedz
@Jmno
Testowałem:
Repozytorium w wersji 2.0.8
Wtyczka w wersji 2.0.9

Wciąż aktualna jest tylko jedna istotna uwaga, w celu zwiększenia możliwości wyboru.  Dla darmowych ustaw wszystkie jakości.
W Narzędzia > Ustawienia: Ogólne:
- Pokazuj wszystkie jakości danego źródła  
Domyślnie jest ta opcja wyłączona  Moim zdaniem powinna być domyślnie załączona, gdyż wśród wielu ustawień nie każdy to znajdzie.
Pisałem o tym już wcześniej i w każdej wersji Twego moda jest bez zmian, w tym najnowszej. Sad

@Jmno, wysłałem Ci wiadomość na priv.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@Jmno, jeszcze jedna sprawa, podobna prośba jak powyżej, o załączenie w ustawieniach domyślnych opcji ZAŁĄCZONE. W tym przypadku Zaluknij, również domyślnie załączone. 
Mam tylko te 2 wnioski o ustawienia domyślne. Obecnie nie mam innych wniosków dotyczących ustawień tego moda FF.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Jutro zobaczę czyli tak jak kiedyś miałem darmowe podzielone fullhd HD i 480p?

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: szopns, 1 gości