Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
@Jmno, przetestowałem:
Repozytorium,  wersja 2.0.10
Wtyczka,  wersja 2.0.11

W darmowych, jest o niebo lepiej, dosłownie, pod każdym względem...
Co do premium, pod względem działania, nie wypowiadam się, ponieważ nie mam żadnego konta subskrypcji.

No cóż, Twój mod działa bardzo dobrze. Smile  Gdybym zauważył jakieś większe problemy po aktualizacjach to dam znać.

Powodzenia!
Pozdrawiam

Podziękowali: Jmno
Odpowiedz
REKLAMA:

Użytkownicy tego Szacownego Forum możecie przetestować nową wersję moda Jmno. Moje wrażenia z działania najnowszej wersji są pozytywne. Rolleyes 
Większość pomysłów, koncepcji oraz wychwycone błędy przy modowaniu czynią już moda Jmno na obecnym etapie rozwoju wersję dość stabilną.
Wtyczka jest do instalacji w Kodi z repozytorium @Jmno. Co ważne ma własną identyfikację id, co skutkuje nie kolidowaniem z FF Beta i innymi modami FF.

Pozdrawiam
1
Odpowiedz
Oczywiście korzytam z tego moda i jestem zadowolony. Android/Windows 11 i KODI 22,0 Alpha bez problemów. Żadnych kolizji z FF Beta czy Też FF Tele oraz Phantom. Od pierwszej jego instalacji cały czas sam mi się aktualizuje. POLECAM.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
W niniejszym wątku jest podany ZIP do starszej wersji repozytorium Jmno, jest do pobrania, ale w środku wątku. Ciężko to znaleźć...
Strona 23, Post 226:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Repository jest w starszej wersji 2.0.4, po zainstalowaniu ta wersja jednak powinna się zaktualizować do najwyższej wersji repo.

Może @Jmno podrzuci ZIP do najnowszego repozytorium, tak, aby był wygodniej dostępny. 

Na razie nic więcej nie mam do powiedzenia w tym temacie, ponieważ mod @Jmno po ostatnich aktualizacjach działa bardzo dobrze. Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
Dzisiaj następną aktualizację zrobię to będzie trochę większa aktualizacja i będzie wizualna dla użytkownika przy sezonach seriali i przy postępach we filmach i przy serialach
1
Odpowiedz
Zrobiłem aktualizację jeśli coś nie będzie działać to możecie napisać to zobaczę.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Jedna ciekawostka jak testowałem na pc kodi miałem po angielsku i w fanvodpl nie działały ikony w kinie i nadchodzące bot napisał że mam zmienić na język polski kodi i teraz działa w kinach i nadchodzące
1
Odpowiedz
Co Ty byś bez tego bota zrobił ...
1
1
Odpowiedz
Każdy "rzeźbi" jak może, najważniejszy jest efekt końcowy. A u @Jmno po początkowych problemach, jest efekt pozytywny. Smile
Jego mod po ostatnich aktualizacjach (mam na myśli te z ostatniego tygodnia), naprawdę działa dobrze i mogę polecić do zainstalowania w Kodi. 
Oczywiście FF Beta działa bardzo dobrze, podobnie jak mod @tele.
Jednak obecnie mod @Jmno działa naprawdę dobrze i można go testować. 

Pozdrawiam
1
Odpowiedz
repository.fanvodpl-2.0.12.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 65
Rozmiar: 113.81 KB

Mam nową wersję naprawione błędy
Błąd przy pierwszej instalacji i przy pierwszym wyszukiwaniu pokazywała się lista zamiast auto odtwarzanie naprawione

I  był problem z tym oknem z nieudanym odtwarzaniem na różnych urządzeniach było różnie np na androida nie było tego a na windows był ten komunikat teraz naprawione  nie ma tego komunikatu

Czyli ta wersja

Podziękowali: arkady1964
2
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości