Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
(30-11-2025, 05:33 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
# Port number for web HTTP server. Used only if settings is not set.
const.tune.service.web_server.port = 8663
serwer nie jest zabezpieczony hasłem - jest to do przemyślenia.
Dzięki. Fajnie by było możliwość ustawienia hasła. W końcu tu chodzi o bezpieczeństwo. A jeszcze super by było, żeby po wyszukiwaniu źródeł filman premium - było wiadomo, które źródła to m3u, a które to mp4. Źródła m3u są lepszej jakości, mają lepszy bitrate w filman premium.
Odpowiedz
REKLAMA:

Ustawienia-wyszukiwanie źródeł - pokazuj dodatkowe informacje o źródle, pokazuj nazwę pliku źródła
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Cześć,
Obstawiam, że raczej marne szanse, ale z racji tego, że jest tam sporo treści PL w Full HD 1080p, chciałbym zapytać czy rozkminialiście może dodanie serwisu NetMirror?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
JWPlayer, zmienna domena.... ciężko będzie się dobrać.... a efekty mogą być marne... Mocno blokują jakiekolwiek grzebanie w stronie
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(01-12-2025, 05:42 AM)Tomek napisał(a): Ustawienia-wyszukiwanie źródeł - pokazuj dodatkowe informacje o źródle, pokazuj nazwę pliku źródła
Dzięki bardzo Smile I jeszcze oprócz możliwości ustawienia hasła dla serwera fanfilm, fajnie by było, gdyby można go było np. włączyć lub wyłączyć. Podobnie jak w ustawieniach kodi można sobie włączyć lub wyłączyć serwer http do sterowania kodi. Wiadomo, że bezpieczeństwo jest najważniejsze i super by było, gdyby taki serwer był zabezpieczony Smile Ogólnie wtyczka jest bardzo dobra Smile Dziękuję całemu teamowi za tą wtyczkę Smile

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Zapisano. Będzie, ale nie wiadomo czy w najbliższych wydaniach.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

(02-12-2025, 05:13 PM)Tomek napisał(a): Zapisano. Będzie, ale nie wiadomo czy w najbliższych wydaniach.
Super. Wielkie dziękiSmile
Odpowiedz
Można zmniejszyć obraz,odpalić VHS-Ripa i mieć namiastkę oldschoolowego klimatu Wink
Nie znajduje mi jednak wielu wrzutek,jak np.
C0mm@nd0. 1985.pl. VHSRip. (Tomasz Knapik) CDA
Odpowiedz
No żeby dopuścić taki tytuł musielibyśmy przepuszczać pełno innych śmieci w CDA. Zdecydowaliśmy się na optimum filtrów które przez kilka miesięcy testowaliśmy. Ten film możesz ogarnąć sobie przez wtyczki do CDA.
1
Odpowiedz
Premium ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 1 gości