Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
0statnie wersję moda wydane przez Jmno:
Repozytorium,  wersja 2.0.12
Wtyczka,  wersja 2.0.13

Działa bardzo dobrze Smile Jak zawsze można wprowadzić jeszcze poprawki usprawniające. 
Jednak co najważniejsze wtyczka nie stwarza problemów. Smile   

Istotne jest, że ma własne repozytorium co umożliwia automatyczne aktualizacje oraz identyfikację id i można ją instalować wraz z innymi wtyczkami FF w Kodi.

Reasumując, podsumowanie pracy @Jmno  (posiłkujący się gpt) jest na obecnym etapie realizacji pozytywne...

Pozdrawiam

Edycja 1.  Być może będzie wersja  2.0.14 Smile

Edycja 2. Jest już dostępna wersja 2.0.14 , o czym pisze @Jmno w poście poniżej.  Przetestowałem. Pełny sukces!  Wszystko działa znakomicie. Smile

@Jmno, życzę powodzenia przy kolejnych aktualizacjach! Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

Nowa aktualizacja
Wszystkie darmowe źródła domyślnie włączone
Przy sezonach teraz pokazuje przyszłe odcinki na szaro

Podziękowali: arkady1964
1
1
Odpowiedz
@Jmno (posiłkujący się gpt), zrobił kolejne aktualizacje swego moda.

Repozytorium,  wersja 2.0.14
Wtyczka,  wersja 2.0.15

Po krótkim teście na Android TV działa OK Smile 

Pozdrawiam
Odpowiedz
Szybko zrobiłem jeszcze jedną poprawkę dla konto premium jeśli użytkownik ma więcej jak jedno aktywne przy wyborze hosta Premium na przykład xt-7 i rapideo przy każdym hoscie pokaże się co wykrył na przykład Multi lektor napisy w zależności co znajdzie dodatkowo maksymalna rozdzielczość w danym hoście.

Przypadkowo znalazłem jakiś błąd ale nie wiem czy coś będę z tym robił .
Test platformy Android 16 z exynos
To jest jakiś crash po włączeniu jakiegoś odcinka gdy robię stop wywala z kodi i po włączeniu moja wtyczka nie działa prawidłowo. Testowane na dwóch tel z exynos.
Na snapdragon wszystko działa.

Inne platformy normalne działanie
1
Odpowiedz
@Jmno (posiłkujący się gpt), zrobił kolejne aktualizacje swego moda.

Repozytorium,  wersja 2.0.15
Wtyczka,  wersja 2.0.16

Na Android TV działa bardzo dobrze. 

Coś jednak dziwnego się teraz dzieje. Sad @Jmno popraw tę wersję lub wróć do poprzedniej.

@Jmno, kolejne testy, niestety, ale ostatnia wersja chyba jest wadliwa.
Nim wydasz kolejną przetestuj też na Kodi razem z FF mod tele lub FF Beta.

Tak czy siak, do poprawki lub wróć do poprzedniej.

@Jmno, wysłałem wiadomość na priv.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@Jmno, jeszcze testowałem i nie jest to aż tak duży problem jak w pierwszych wersjach, ale jest to dziwne. Postaraj się to sprawdzić i KONIECZNIE poprawić wersję.

Pozdrawiam

Edycja. Ja na moich sprzętach z Android TV testuję wszystko na forku Kodi tzn. WBMC  Wonderbox.tv Media Center (WBMC) - fork Kodi na Androida TV/Androida/Google TV, tak jak pisałem wcześniej jest dostępny do pobrania na stronie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Polecam ten fork Kodi do testowania aplikacji, nie tylko moda Jmno, ale też innych wtyczek i apek.

Oczywiście obok WBMC mam również zainstalowane Kodi.
Odpowiedz
REKLAMA:

W ostatniej wersji modyfikowalem jeden plik sources bo dodawalem tylko do linkow premium informacje o rozdzielczosci
Pluginu nie zmienialem to wiec nie wiem sources to jest od dzialania logiki szukania linkow.
Teraz pracuje nad darmowimi linkami bo cos sobie ogladalem i sa pomieszane odcinki w darmowych
1
Odpowiedz
(09-12-2025, 03:36 AM)Jmno napisał(a): "sources to jest od dzialania logiki szukania linkow".
Teraz pracuje nad darmowimi linkami bo cos  sobie ogladalem i sa pomieszane odcinki w darmowych

@Jmno. i chyba coś tutaj się dzieje. Twój mod "wskakuje" do innych FF i modów FF, wyświetlając swoją plansze. Sprawdź to, gdy znajdziesz trochę czasu.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Zrobiłem poprawkę

Przyczyną było to, że mój globalny serwis w FanVodPL (service.py) zawsze reagował na zakończenie odtwarzania – niezależnie od tego, z której wtyczki film został uruchomiony. W efekcie po każdym STOP lub końcu filmu uruchamiał komendę ActivateWindow na plugin://plugin.video.fanvodpl/, przez co moja plansza i menu FanVodPL „wskakiwały” także w innych wtyczkach (np. FanFilm Beta). Naprawa polega na tym, że serwis teraz działa tylko wtedy, gdy odtwarzanie zostało rozpoczęte z FanVodPL, a ignoruje filmy uruchomione z innych dodatków, dzięki czemu moja plansza nie przechodzi już do innych wtyczek.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
@Jmno, to są dokładnie te objawy problemu jakie napisałem Ci na priv...

Napisz, która wersja ma już poprawkę.

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 1 gości