Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netflix - nie odtwarza filmów
Witam,

Kilka dni temu Netflix przestał działać na moim Kodi. Podczas próby włączenia jakiegokolwiek filmu pojawia się takli błąd: "MSLError: Ten tytuł nie jest dostępny do natychmiastowego oglądania. Wybierz inny tytuł". Zainstalowałem jeszcze raz całe Kodi i wszystkie wtyczki. Wylogowałem z Netflixa wszystkie możliwe urządzenia. Zalogowałem się ponownie i niestety błąd nadal się pojawia.

Czy ktoś jest w stanie pomóc?

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Coś pozmieniali na stronie - ktoś już zgłosił do autora wtyczki

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

trzeba czekać , ostatnio przy takiej okazji ktoś znalazł rozwiązanie po kilku dniach i można było sobie naprawić wtyczkę jeszcze przed oficjalnym patchem.

zbyt wielu użytkowników ta wtyczka teraz nie ma z uwagi na to że działa tylko na linux ARM, ale może ktoś naprawi jeszcze raz...
Odpowiedz
(13-12-2025, 05:00 PM)jon1022 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

trzeba czekać , ostatnio przy takiej okazji ktoś znalazł rozwiązanie po kilku dniach i można było sobie naprawić wtyczkę jeszcze przed oficjalnym patchem.

zbyt wielu użytkowników ta wtyczka teraz nie ma z uwagi na to że działa tylko na linux ARM, ale może ktoś naprawi jeszcze raz...
@jon1022 dzięki za info. Też trafiłem na ten post, tylko nie byłem pewien czy to to samo (w przesłanym poście mowa jest o niezgodności treści).

Piszesz o linux ARM - rozumiem, że masz na myśli instalację Debiana na np RPi5 i oglądanie Netflixa przez Chromium? Czy są jakieś alternatywy dla Kodi z działającymi dodatkami? Na Kodi korzystam też z Disney+ i FanFilm
Odpowiedz
Debian (raspberry pi os w przypadku PI) plus chromium będzie działać ale to mało wygodne.
Do tej pory wtyczka netflix działała ok (max 1080p) w kodi na platformach linux ARM  (libreelec,osmc,coreelec,xbian,raspberry pi os itp)
Na innych systemach np android nawet jesli działa to tylko w SD a w windows odtwarza tylko pierwsze 2 minuty.
Netflix jakiś czas temu uszczelnił swój system po za właśnie platformami linux ARM bo tu zostało po staremu.

inne wtyczki Disney,hbo,amazon działają w kodim - jakość jest różna zwykle nie przekracza 720p pod linuxem

Podziękowali: ghostek_
Odpowiedz
Sprawdziłem dziś u siebie i wtyczka Netflix działa ok.
Tyle że ja nadal używam libreelec 11 z kodi 20.3 jeśli to robi jakąś różnicę, w każdym razie żadnych błędów nie ma...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości