Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
No i minęły 24h - i ani na ich systemie wiadomości ani na poczcie nic nie mam. Standard w ich wydaniu - jeżeli takie mają tempo odpowiedzi na pytania, to ciężko będzie działać na ich API - bo trzeba będzie dość długo czekać na odpowiedź. Sorki - ale nie mam czasu na dalsze monitowanie tego - to im powinno zależeć a nie nam.
Cytat:Witam,
dziękuję za wiadomość. Postaramy się przygotować wszystko zgodnie ze wskazówkami, ale damy radę dopiero po Nowym Roku, wcześniej niestety nie zdążymy.
Czyli po nowym roku jest szansa... Jeśli API będzie użyteczne to scraper szybko wyjdzie
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
2
Odpowiedz
REKLAMA:

Troszkę to trwało... ale:
kolejna wersja: 2025.12.22 - w repozytorium:
  • optymalizacja zapytań do TMdb dla seriali - znaczące zmniejszenie ilości wywołań dla odcinków,
  • grupy odcinków dla seriali (w tym także szczegółach) - dostępne przez edycję szukania,
  • nowy scraper: starekino - dla fanów starego kina,
  • nowy scraper: filmotekanarodowa - dla fanów starego kina,
  • poprawki w oknach autoryzacji do serwisów,
  • fix otwierania linków z okien autoryzacji i innych w Android,
  • przepisany scraper ekino - brak premium (serwis wycofał API) - ale brak utraty funkcjonalności (linki premium są sztucznie oznaczane w serwisie - to wciąż te same darmow linki - poza upzone z którym kodi sobie nie radzi),
  • poprawki tb7/xt7/rapideo/twojlimit/nopremium/tvpvod/filman/cdahd/shinden i inne,
  • odrzucanie linków z słowami kluczowymi - poprzez const - thx @Jmno za ideę,
  • poprawki w GUI,
  • usunięcie opcji "wyszukiwania w tle" - ze względu na przyszłe zmiany, poprawki w oknie postępu źródeł (w const opcje),
  • poprawki w oknie edycji wyszukiwania - dzięki testerom,
  • możliwość ukrycia "następna strona" w widgetach skórki,
  • biblioteka - dodana obsługa własnych list i MDblist,
  • biblioteka - poprawki dot. działania aktualizacji,
  • aktualizacja numeracji bazy danych dla k22,
  • + inne mniejsze o których zapominamy Wink.

Możliwe że jeszcze w tym roku pojawi się kolejna aktualizacja zmieniająca inne rzeczy... a będzie na co popatrzeć...

Podziękowali: bkc2, machinee
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
5
Odpowiedz
Cześć,
mam problem ze źródłami wyszukiwania.
Dodałem źródła wyszukiwania FanFilm zgodnie z opisem w tym poradniku:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
(zarówno źródła dla seriali, jak i dla filmów).
Problem polega na tym, że po wejściu w wyszukiwanie: nie pojawiają się żadne wyniki,wyświetla się komunikat „No content to display”, widoczne są jedynie widżety z głównego menu dodatku

Czy robię coś źle przy konfiguracji?
Czy istnieje jakaś inna metoda?

Wrzucam zrzut ekranu pokazujący, co dokładnie wyświetla się po wpisaniu frazy w wyszukiwarkę. [Obrazek: 0FUFnyRl.png]
Odpowiedz
Nie robisz nic źle. Zapomniałem o tej metodzie. Dziś poprawię tamten poradnik
1
Odpowiedz
(22-12-2025, 11:36 AM)Tomek napisał(a): Troszkę to trwało... ale:
kolejna wersja: 2025.12.22 - w repozytorium:
  • optymalizacja zapytań do TMdb dla seriali - znaczące zmniejszenie ilości wywołań dla odcinków,
  • grupy odcinków dla seriali (w tym także szczegółach) - dostępne przez edycję szukania,
  • nowy scraper: starekino - dla fanów starego kina,
  • nowy scraper: filmotekanarodowa - dla fanów starego kina,
  • poprawki w oknach autoryzacji do serwisów,
  • fix otwierania linków z okien autoryzacji i innych w Android,
  • przepisany scraper ekino - brak premium (serwis wycofał API) - ale brak utraty funkcjonalności (linki premium są sztucznie oznaczane w serwisie - to wciąż te same darmow linki - poza upzone z którym kodi sobie nie radzi),
  • poprawki tb7/xt7/rapideo/twojlimit/nopremium/tvpvod/filman/cdahd/shinden i inne,
  • odrzucanie linków z słowami kluczowymi - poprzez const - thx @Jmno za ideę,
  • poprawki w GUI,
  • usunięcie opcji "wyszukiwania w tle" - ze względu na przyszłe zmiany, poprawki w oknie postępu źródeł (w const opcje),
  • poprawki w oknie edycji wyszukiwania - dzięki testerom,
  • możliwość ukrycia "następna strona" w widgetach skórki,
  • biblioteka - dodana obsługa własnych list i MDblist,
  • biblioteka - poprawki dot. działania aktualizacji,
  • aktualizacja numeracji bazy danych dla k22,
  • + inne mniejsze o których zapominamy Wink.

Możliwe że jeszcze w tym roku pojawi się kolejna aktualizacja zmieniająca inne rzeczy... a będzie na co popatrzeć...
Teraz po tej aktualizacji tak tylko informuje i mnie przestało działać xt7. Nawet jak zmieniłem dla beki krótkie hasło nadal nie działało. Wyskakuje mi komunikat błąd logowania xt7
Odpowiedz
SOA - u mnie działa. Ale sprawdzę. Aktualizacja nie wymagała przelogowania. A logowanie winni się utrzymać.

Wyczyść cache źródeł. Może token się źle zapisuje.
Odpowiedz
REKLAMA:

Sprawdzone na kilku sprzętach. Działa. Podaj pełne logi (z włączonymi logami programisty)

A nie zainstalowałeś czasem na jakiś mod?
Odpowiedz
(22-12-2025, 03:26 PM)Tomek napisał(a): SOA - u mnie działa. Ale sprawdzę. Aktualizacja nie wymagała przelogowania. A logowanie winni się utrzymać.

Wyczyść cache źródeł. Może token się źle zapisuje.
Zrobiłem i nadal jak coś
Odpowiedz
Witam. Po odpaleniu 5 sezonu "Jak to wyjaśnić" w filman doodstram, tak naprawdę odtwarzają się odcinki z 1 sezonu, mimo, że w nazwie odcinku jest 5 sezon i nazwy poszczególnych odcinków też są z 5 sezonu, lecz w rzeczywistości to odcinki z sezonu 1 (wiuem bo oglądałem 1 sezon). W jakimiś jeszcze innym serialu była ta sama sytuacja. Nawet czas odcinków się nie zgadzał, powinno być 40 minut a było 20 minut jak w niektórych odcinkach 1 sezonu Smile Ale i tak super wtyczka, widać, że team włożył mnóstwo pracy.
1
Odpowiedz
Tak sam jak u @fightern. Serial NCIS s23 wszystkie odcinki z filmanapi pokazuje w tytule sezon i odcinek, ale są to linki z 1 sezonu.

Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 17 gości