Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukasz telewizji IPTV?
(22-11-2025, 10:32 PM)Łonogrzmot napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować....tak/tak/na luzie dwa różne miejsca/IP co za tym idzie możliwość współdzielenia kosztu na dwie osoby, tak też jest od lat/na lata czynione.

Wyczerpująca odpowiedź. Dzięki i pozdrawiam.
Odpowiedz
REKLAMA:

@"Laczyslav , nie słuchaj kolegi @Łonogrzmot bo bzdury pisze ? jedna subskrypcja na na 1 urządzenie lub 2 urządzenia , 3 urządzenia . Tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym ? Nikt ci inaczej nie da ?
Pozdrawiam
1
1
Odpowiedz
(25-11-2025, 02:38 PM)bongo1977 napisał(a): nie słuchaj
Tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym
Nikt ci inaczej nie da

Człowieku co Ty pie....zawsze piszę w oparciu o autopsję, w cenie współdzieląc od lat wskazywaną listę z osobą na drugim końcu Polski.

Uskuteczniasz tutaj swój ordynarny marketing.

Tak na marginesie, jest dostawca który umożliwia w cenie jednoczesne odtwarzanie listy na trzech różnych urządzeniach/miejscach/IP, również przetestowane.

[Obrazek: 9ulRe0s.jpg]

Podziękowali: Laczyslav
Odpowiedz
(04-12-2025, 02:38 PM)TrumpetGuy napisał(a): Podbijam temat z pytaniem czy ktoś z tego korzysta i realnie poleca? Chyba, że macie jakieś alternatywy?

Napisz do mnie w prywatnej wiadomości, to podam namiary...
Odpowiedz
(24-05-2023, 09:36 AM)koper napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. po wykupieniu pakietu w panelu klienta będzie instrukcja, która poprowadzi Cię jak zainstalować listę. Oczywiście możesz używać KODI jak chcesz.

Zdecydowanie odradzam. Straciłem tylko swoje pieniądze bez możliwości ich odzyskania bo firma zarejestrowana w UK a swoja tv mają na serwerach utrzymywanych poza Polską. Zostałem zbanowany bo niby oglądałem tv na 2 urządzeniach. A to po prostu było tak że żona niewłaściwie opuściła jedno urządzenie ( aplikacja kodi na telewizorze ) kiedy ja włączyłem telewizję na drugim urządzeniu. Dostałem, masakryczną wiadomość od otopay jakbym był jakimś przestępcą. Nie ma możliwości wyjaśnienia czy odwrócenia tego. czegoś takiego w życiu nie widziałem. Ta nielegalna telewizja obrosła w piórka. Oszukuje ludzi i czuje się całkowicie bezkarnie. Przestrzegam wszystkich. No chyba że z góry założycie używanie tej telewizji tylko i wyłącznie na jednym urządzeniu celem uniknięcia pomyłki. Bo jak już zdarzy się to nie ma opcji odwrotu. Ja u siebie po moim IP już nie będę miał możliwości uruchomienia tej telewizji nie mówiąc już o stracie xxx pieniędzy za abonament. Wklejam treść jaka otrzymałem od nich : IPTV Support
Wczoraj o 22:06
System: Zbanowano adres IP. Nie kupuj nowego pakietu dopóki nie zmienisz adresu IP. Nie połączysz się z kanałami na żadnym innym pakiecie/koncie dopóki nie zmienisz adresu IP. Adres IP może zmienić wyłącznie Twój dostawca internetu. W innym wypadku poszukaj innej telewizji, u nas już nic nie obejrzysz. Decyzja o zbanowaniu adresu IP jest ostateczna
Odpowiedz
@babyworld-pl@wp.pl za chwilę polecisz za spam - po jaką cholerę wpisujesz to samo w kilku miejscach a nawet i w jednym poście.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

(11-12-2025, 11:23 AM)Tomek napisał(a): @babyworld-pl@wp.pl za chwilę polecisz za spam - po jaką cholerę wpisujesz to samo w kilku miejscach a nawet i w jednym poście.
nie tylko tu poleciał ze spamem
Odpowiedz
@RebA - podejrzewam że to gość na jeden post na forum, gdzie wyżalił się bo nie czytał regulaminu/zasad usługi z której korzysta.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Poproszę namiary na sprawdzone IPTV - mi głównie zależy na kanałach dziecięcych jak Cartoonito, Disney, Nick Jr..
Odpowiedz
Cześć.

Jest tutaj może reseller Tanktv?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: