Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
@Kamilmail, u mnie coś się strona bardzo długo ląduje i nie zawsze łapie streamy z obejrzyj to ale w ustawieniach jest.
Sprawdzałem na przeglądarce i chyba coś im teraz szwankuje.

@Tomek, OK, rozumiem.
A czy u Ciebie Max (max.com) odtwarza w 1080p?

Dzisiaj zainstalowałem wszystko na Androidzie, gdzie mam Widevine L1, a mimo to w Max mam tylko 720p, a na Disney+ mam tylko czarny ekran.
Odpowiedz
REKLAMA:

(20-01-2026, 04:24 PM)Kamilmail napisał(a): u was też brak źródła obejrzyj.to ? nie ma go nawet w ustawieniach serwisy źródeł do wyszukiwania
Podaj wersję FF z której korzystasz (choć to bez sensu - bo ten scraper jest od początku wydawania wersji Beta)

Jest zarówno w ustawieniach jak i w wynikach (przy okazji wkradła się mała zapowiedź):
[Obrazek: TIIHRw8l.png][Obrazek: 7Meo8Wol.png]

Tempo ładowania strony ma tam niewielkie znaczenie, bo korzystamy z API u nich. Chyba że strona i API padają jednocześnie...

@afrikolos - to nie ma związku z FanFilm... to zewnętrzne wtyczki. I ciężko mi się odnieść. Nie używam Kodi ani na androidzie ani na Windows (ba - większość developerów FanFilm nie używa kodi na tych systemach). Disney mam w 720p, HBOMax w 540p - ale to wynika z ograniczeń systemowych. Uwagi do tych wtyczek zgłaszaj ich autorom
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Już ogarnąłem nie wiem co było przyczyną zainstalowałem wtyczkę jeszcze raz i wszystko jest git
Odpowiedz
Pewnie miałeś jakiś mod zainstalowany i pomimo informacji żeby te rzeczy odinstalować instalowałeś na niego...
Szkoda natomiast że nie podałeś logów - takie testy to bez sensu, bo przez to nie jesteśmy w stanie rozwiązywać ewentualnych błędów.
Testy wymagają tego że w przypadku błędu trzeba podać jak największą ilość szczegółów (w tym najlepiej logi) - jeśli ktoś nie chce tego robić - to może sobie odpuścić zgłaszanie błędów - bo to nic nie da. Tekst "nie wiem co było przyczyną" przekreśla sens szukania przez nas rozwiązań problemów....
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Pośpieszyłem się z pytaniem na forum problem był tylko po mojej stronie zainstalowałem forka wbmc 21.3>fanfilm>fanfilm beta i zamiast fanfilm beta miałem nie zmodyfikowaną czystą wersję fanfilm wystarczyło w ustawieniach wersji fanfilm zmienić na fanfilm beta, ot taka gafa
Odpowiedz
O czym ty mówisz? W ustawieniach FanFilm nie ma żadnej możliwości zmian wersji!
Po co instalowałeś zwykłego FanFilm - zupełnie bez sensu - on i tak nie działa.
Proszę - czytajcie pierwszy post...

@afrikolos - z twojej działki - dojdzie external TVP_VOD - w oparciu o wtyczkę od mtr81... kwestia premium tam zależy od tego co zwróci JustWatch - nie chcę ingerować w odczyt danych z wtyczki mtr81 i sprawdzać kto ma jaki pakiet po zalogowaniu - to za duża ingerencja której unikam. Samo odtwarzanie odbywa się jak z ulubionych kodi - bez żadnego wpływu na oryginalną wtyczkę (jak zresztą wszystkie externale)
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Super, jak tylko pojawi się External TVP, to przetestuję. A czy byłaby możliwość dodania ekino.ws? Mają więcej streamów niż ekino-tv.pl i dodatkowo odtwarzacz premium.
Odpowiedz
Ale ekino.ws i ekino-tv.pl to dokładnie to samo - różnią się tylko i wyłącznie domeną. I na obu da się zalogować tymi samymi danymi.

[Obrazek: C8Fywuyl.png]
Co więcej - scraper i tak mimo nazwy ekiontv - działa na domenie ws - nie ma niej tylu problemów z ciasteczkami i ma lepsze czasy odpowiedzi - przynajmniej w PL
[Obrazek: 6aoZ7QCl.png]
Premium na chwilę obecną nie jest możliwe - do czasu aż nie naprawią swojej wtyczki - API im padło. Bez API łapiemy tylko część premium i bez gwarancji odtwarzania, nie pozwala nam też wtedy na pobranie darmowych - zaś część streamów działa tylko z API i nie ma możliwości ich wyciągnięcia. Do tego dochodzą ciasteczka za każdym razem poprawiane i co chwilę wywala z strony lub z scrapera - nawet debugować ciężko gdy masz taką niestabilność - nie pozwala na 2 zalogowane równocześnie. Dużo roboty - a dochodzi maks. 1-2 link bez gwarancji działania. Część premium zresztą to te same linki co normalne.
Ekino nie odpisało na nasze zapytania.
Odpowiedz
Chodziło mi o dodatki/przytrzymaniu na fanfilm/informacje/wersje
A co do tego że miałem już zainstalowanego zwykłego fanfilma to faktycznie nie czytałem pierwszego posta coś tam tylko spojrzałem i założyłem że modyfikacja fanfilm beta jest modyfikacją instalowaną na zwykłą wersję fanfilm jako aktualizacja a nie samodzielna wtyczka mój błąd, byłem zbyt prędki przepraszam za to zamieszanie wszystko działa jak należy
1
1
Odpowiedz
To jest aktualizacja. Ale nie zaktualizuje się sama bo na chwilę obecną jest z innego repozytorium. Już niedługo znajdzie się w oficjalnym i wszystkim zaktualizuje się sama.
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 15 gości