13-02-2026, 12:20 PM
Witam. od jakiegoś czasu w filman.cc w przeglądarce wszystko chodzi poprawnie a w kodi wyświetla brak dostępnych źródeł szczególnie w voe ale zdarza się też w innych, czy ktoś ma coś podobnego czy można coś poradzić.
|
FanFilm – oficjalny wątek
|
|
13-02-2026, 12:20 PM
Witam. od jakiegoś czasu w filman.cc w przeglądarce wszystko chodzi poprawnie a w kodi wyświetla brak dostępnych źródeł szczególnie w voe ale zdarza się też w innych, czy ktoś ma coś podobnego czy można coś poradzić.
REKLAMA:
No będziemy zgadywać o jaki film/serial ci chodzi, czy też mamy sprawdzić wszystkie?
1 - podaj wersję FanFilm 2 - dane do logowania wpisałeś? 3 - podaj filmy/seriale które ci nie działają - ale nie na zasadzie tytuł odcinek, tylko linki bezpośrednie do strony filman. 4 - samo odtwarzanie już znalezionych źródeł ma niewiele wspólnego z FanFilm - tu bardziej resolver decyduje. Akurat w przypadku voe zmiany są dość częste
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
13-02-2026, 12:53 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2026, 01:20 PM przez wbak1102.)
FanFilm 2026.02.11.0
dane do logowania wpisałem Film FBI, Wewnętrzny wróg ,Salt i dziesiątki innych to co zdążyłem sprawdzić. dodam ze VEEV działa nie zawodnie
Ale czekaj - mówisz że nie masz źródeł - a za chwilę piszesz że veev działa...
Czyli znajduje ci źródła - ale nie odtwarza: To wina resolvera - nie nasza - jak chcesz możesz zgłosić autoprowi resolvera By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. że link https://voe.sx/e/1lbpmrfui2nx daje błąd urlopen error [Errno 11004] getaddrinfo failed>ale nawet jak to naprawi - to na krótką metę bo voe bardzo często zmienia serwery To że przeglądarka odtwarza nie ma nic wspólnego z tym czy kodi potrafi to odtworzyć BTW - salt z voe u mnie odpala BTW 2 - Starting Kodi (22.0-ALPHA2 - to alpha - ma prawo wszystko nie działać. Sprawdź na wersji stabilnej - możliwe że resolver inaczej się tam zachowujePodziękowali: wbak1102
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
13-02-2026, 01:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2026, 01:56 PM przez afrikolos.)
13-02-2026, 02:06 PM
Sprawdzałem na stabilnej i to samo, nawet zrobiłem na całkiem świeżym kodi.
U mnie jest też ResolveURL 5.1.192 , cały czas chodziło OK jakieś 3-4 dni temu się popsuło. REKLAMA:
13-02-2026, 02:08 PM
No jak widać to nie my. @afrikolos - dzięki za test - ja dopiero wieczorem będę mógł.
13-02-2026, 02:19 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2026, 02:23 PM przez afrikolos.)
@wbak1102 sprawdź, czy jakiś firewall/antywirus nie blokuje kodi albo spróbuj zmienić DNS na 1.1.1.1/8.8.8.8 możliwe, że twój dostawca internetu blokuje dostęp.
13-02-2026, 02:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2026, 06:44 PM przez wbak1102.)
To sprawdziłem na samym początku.
A jednak antywirus blokował, używam go już z 10-lat i nigdy nie blokował. Wszedłem na ich stronę By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i nie blokuje antywirus tylko na filman.cc i zaluknij.cc.
13-02-2026, 04:15 PM
Voe to główną domena ale odtwarzanie idzie z innych (jednej z kilkudziesięciu)
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|