Wtyczka od ekino od kilku miesięcy nie działała. Po naszej (team FF) interwencji rzekomo zaczęła działać. Także zapomniałeś dodać że JUŻ działa. Ekipa od ekino miała nas poinformować jak naprawią/skończą testy...
A czy tele już ogarnął czy nie, czy leci na starym scraperze - nie wiem - jak większość użytkowników forum nie mamy dostępu do jego wersji nawet do wglądu. Jest dla wybranych na priv. LOL
Nasz scraper obecnie nie ma obsługi premium - pewnie w najbliższym czasie się pojawi. Czy w jutrzejszym wydaniu - tego nikt nie wie...
@artmiecz - podobne w CM będą w kolejnym wydaniu
A czy tele już ogarnął czy nie, czy leci na starym scraperze - nie wiem - jak większość użytkowników forum nie mamy dostępu do jego wersji nawet do wglądu. Jest dla wybranych na priv. LOL
Nasz scraper obecnie nie ma obsługi premium - pewnie w najbliższym czasie się pojawi. Czy w jutrzejszym wydaniu - tego nikt nie wie...
@artmiecz - podobne w CM będą w kolejnym wydaniu
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.