Wtyczka od ekino od kilku miesięcy nie działała. Po naszej (team FF) interwencji rzekomo zaczęła działać. Także zapomniałeś dodać że JUŻ działa. Ekipa od ekino miała nas poinformować jak naprawią/skończą testy...
A czy tele już ogarnął czy nie, czy leci na starym scraperze - nie wiem - jak większość użytkowników forum nie mamy dostępu do jego wersji nawet do wglądu. Jest dla wybranych na priv. LOL
Nasz scraper obecnie nie ma obsługi premium - pewnie w najbliższym czasie się pojawi. Czy w jutrzejszym wydaniu - tego nikt nie wie...
@artmiecz - podobne w CM będą w kolejnym wydaniu
A czy tele już ogarnął czy nie, czy leci na starym scraperze - nie wiem - jak większość użytkowników forum nie mamy dostępu do jego wersji nawet do wglądu. Jest dla wybranych na priv. LOL
Nasz scraper obecnie nie ma obsługi premium - pewnie w najbliższym czasie się pojawi. Czy w jutrzejszym wydaniu - tego nikt nie wie...
@artmiecz - podobne w CM będą w kolejnym wydaniu
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...