Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Ja też aktualizowałem z wersji 03.01. Od razu po otwarciu wtyczki miałem puste kategorie, ale po restarcie Kodi wszystko działa.
Odpowiedz
REKLAMA:

U ciebie pojawił się błąd z netcache. Po restarcie się naprawia i nie wraca
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
To tak przy okazji: zarówno pod Windowsem, jak i pod Androidem, nie widzę tych nowych scraperów, które były dodane w wersji z 1 marca...
Odpowiedz
A używasz kodi w wersji? Może jakieś logi?
Pamiętaj - oba scrapery są pod kodi 22 - więc nie będą widoczne w kodi 21
Cytat:nowy scraper netmirror - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ze względu na ograniczenia ISA - tylko dla kodi 22. (...)
scraper wizja.cc- ze względu na ograniczenia ISA - tylko dla kodi 22 (scraper od kilku tygodni we wtyczce - ale nie pisaliśmy o nim),

Wersja: 2026.03.08.1 - w repozytorium:

-- scrapery --
  • zmiana kolejności wyszukiwania dla tb7/xt7, uwzględnianie plików na koncie dodanych przez użytkownika, nie znajujących się w zasobach tb7/xt7
-- core --
  • naprawa błędu na Windows i python 3.8
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Dobra, sorki, zapomniałem, że używam najnowszej stabilnej wersji 21.3, coś mi się pomyliło z tym 22. Mój błąd, nie było tematu, przepraszam Tongue
1
Odpowiedz
No i kolejny zadowolony user do kolekcji.
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Po aktualizacji wtyczki mam pare problemów na android tv kodi 21.3 32bit scraper cda z wbitym kontem premium nie znajduje źródeł w niektórych filmach np film rambo 3, w starszej wersji wtyczki 2026.02.22.1 działa wszystko jak należy, drugi mało znaczny problem bo mozna pominąć cała seria filmu szklana pułapka w źródłach znajduje disney plus mimo że disney plus nie ma tych filmów w swojej bibliotece, i teraz najbardziej upierdliwy problem który pojawił się dopiero w tej najnowszej wersji 2026.03.08.1 gdy wybiorę jakiś film i wyszuka mi źródła i się cofnę wybiorę inny film to kodi sie zawiesza i trzeba ubić proces
1
Odpowiedz
(10-03-2026, 08:26 AM)Kamilmail napisał(a): Po aktualizacji wtyczki mam pare problemów na android tv kodi 21.3 32bit [...]
teraz najbardziej upierdliwy problem który pojawił się dopiero w tej najnowszej wersji 2026.03.08.1 gdy wybiorę jakiś film i wyszuka mi źródła i się cofnę wybiorę inny film to kodi sie zawiesza i trzeba ubić proces

A logi? Start (tam gdzie jet wersja pythona sqlite itp.) oraz od miejsca tuż sprzed cofania. To minimum.

EDIT:

Jeszcze więcej informacji potrzeba:
  • konkretna wersja androida?
  • z którego miejsca odpalane są filmy?
  • czy film ma wznowienie czy jest czysty?
  • wersja .1 a co z .0, tak samo?
Odpowiedz
(10-03-2026, 08:26 AM)Kamilmail napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Faktycznie szklana pułapka znajduje się w bibliotece a nie widziałem jej dlatego bo miałem w ustawieniach konta disney plusa kategorię treści profilu ustawioną na tv-14
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 17 gości