Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Wersja 23.03.2026 w repozytorium

-- scrapery --
  • poprawa wyszukiwania dla xt7/tb7.
  • nowy filman premium, poprawa wyszukiwania seriali na koncie standard, zmiany uwzględniające nowe zasady które narzucił serwis,
  • fix wyszukiwania dla wrzucaj,
  • fix ekino (premium znowu w powijakach - część kluczy nie działa prawidłowo),
-- core --
  • fix list tmdb/mdblist (library-bug część 2) @tasior55
  • zmiany w strukturze pomocniczej scraperów ciąg dalszy,
  • w pełni rozszerzone SourcePattern,
  • fix współpracy z a4ksubtitles @szwejk
-- gui --
  • poprawa przewijania treści w oknie źródeł.

@seba1x1 twój błąd dotyczący trakt jest sprawdzany.

Podziękowali: martairafal, arkady1964, servisco2, wbak1102, tasior55
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam, filtrowanie AVI przestało działać, np. film War Machine tb7 i wrzucaj.
Odpowiedz
działają komuś jakiekolwiek linki z np sezonu 32/33 ojciec mateusz?
Odpowiedz
(23-03-2026, 01:01 PM)servisco2 napisał(a): Witam, filtrowanie AVI przestało działać, np. film War Machine tb7 i wrzucaj.
Sprawdzę.

(23-03-2026, 01:05 PM)batorencjusz napisał(a): działają komuś jakiekolwiek linki z np sezonu 32/33 ojciec mateusz?
Z jakiego serwisu?
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(23-03-2026, 01:37 PM)Tomek napisał(a):
(23-03-2026, 01:01 PM)servisco2 napisał(a): Witam, filtrowanie AVI przestało działać, np. film War Machine tb7 i wrzucaj.
Sprawdzę.

(23-03-2026, 01:05 PM)batorencjusz napisał(a): działają komuś jakiekolwiek linki z np sezonu 32/33 ojciec mateusz?
Z jakiego serwisu?
z dowolnego który znajduje ff. u mnie sa dostępne następujące ale wszystkie martwe [Obrazek: zu1F3iLl.png]
Odpowiedz
Działają sezony 32/33. Kodi 22.[Obrazek: ZDX66FJl.png]
Odpowiedz
REKLAMA:

Sprawdziłem na szybko:
Ten genialny serial "Ojciec... " coś tam coś tam, działa z TVP VOD na kodi 22 - na kodi 21 jest skopane ISA i może nie działać (dość niszowa produkcja i scraper mało stabilny - może gdzieś tam się przyjrzymy w wolnym czasie - ale nie zamierzamy już skupiać się nad omijaniem błędów z ISA w kodi 21), z filmana na darmowym koncie działa, na zaluknij martwe linki - nie mamy na to wpływu
Odpowiedz
ok dzięki za info, 21 jest niby ostatnim stabilnym oficjalnie 22 jest w alphie wiec nie instalowałem jeszcze ale chyba pochylę sie nad tematem
Odpowiedz
@servisco2 - będzie fix w kolejnym wydaniu

(23-03-2026, 02:34 PM)batorencjusz napisał(a): ok dzięki za info, 21 jest niby ostatnim stabilnym oficjalnie 22 jest w alphie wiec nie instalowałem jeszcze ale chyba pochylę sie nad tematem

Tak - k21 jest zalecane - k22 - to wersja niestabilna - ale niestety developerzy k21 nie nanoszą już poprawek dla ISA - stąd problem z wieloma wtyczkami - część scraperów jest dostępna tylko dla k22. jeśli dasz nam troszkę czasu to sprawdzimy TVP VOD - może jakiś prosty fix.

Ale na darmowym koncie na filman odtwarza bodajże na voe

Podziękowali: batorencjusz, servisco2
Odpowiedz
Na TVP VOD też działa, tylko mam tam konto płatne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: tiger67, 5 gości