Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Sprawdzę.
Co to oznacza konto darmowe? Wykupiłeś pakiet do oglądania czy nie? To co strona zwraca może się czasem różnić od tego co nam serwują w wynikach. Ale zobaczymy.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
REKLAMA:

(08-04-2026, 05:34 PM)Tomek napisał(a): Sprawdzę.

Co to oznacza konto darmowe? Wykupiłeś pakiet?

Nie, założyłem tylko konto i nic więcej - nie trzeba nic kupować, tak jak widać na screenie
Odpowiedz
będzie fix - zmienili zasady na stronie - do tej pory było 480p/720p za free
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Witam, mam pytanko - jak aktywować serwis "Filman.cc" w Fanfilm w kodi na "Google TV" - bardzo proszę o namiar na jakiś poradnik
Odpowiedz
Ale nie ma żadnego poradnika - wpisujesz swój login i hasło i tyle. Jeśli masz konto premium - będziesz łapał linki premium (i miał mniejsze ograniczenia narzucone przez serwis przy wyszukiwaniu) - jeśli masz zwykłe konto - będziesz łapał darmowe (tu chyba voe jest najstabliniejsze) (i miał większe ograniczenia narzucone przez serwis).
Natomiast - serwis filman.cc skutecznie dość odcina współdzielenie kont czy nawet używanie na wielu urządzeniach (też wprowadzili tu limity - negocjujemy ich lekkie poluźnienie)
Odpowiedz
Ok , dziękiuje za odpowiedź , mam jeszcze jedno pytanko , czemu jak nie ma połączenia z jakimś wyszukanym źródłem danego filmu czy serialu to wywala z powrotem do nazwy filmu i serialu i trzeba odnowa ładować wszystkie dostępne źródła , moim zdaniem powinno wracać do już pobranych wcześniej źródeł
Odpowiedz
REKLAMA:

Już to było omawiane - celem zapewnienia pełnej natywności materiału odtwarzanego ze względu na system monitorowania zdarzeń między FanFilm a Kodi. Ponowne wyświetlenie okna źródeł po nieudanym oglądaniu prowadziłoby do zakłócenia rejestrowania stanu oglądania w kodi (postępu, oznaczenia jako obejrzany, synchronizacji z trakt).
Odpowiedz
Ok , to jeszcze jedno pytanko - czemu nie wyświetla źródeł z np.Real Debrid choć Resolverurl został powiązany z tym serwisem
Odpowiedz
Na chwilę obecną nie ma obsługi RD. Będzie wprowadzona później.
Odpowiedz
Wersja 01.04.2026 w repozytorium stabilnym (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.)
--scrapery--
nowy scraper EN - webstreamr
nowy scraper - ogladaj.cc - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - tylko filmy
fix filmyonline
--core--
zmiany w strukturze pomocniczej scraperów ciąg dalszy
fix dodawania do biblioteki z tmdb
możliwość włączenia bezpiecznych nazw w systemie plików podczas dodawania biblioteki (const)
fix imdb (nagrody, listy) - własne listy (możliwe dodanie kilku użytkowników - po przecinku),
--const--
biblioteka - opcja włączenia bezpiecznych znaków (const.library.safe_filename)
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: fsdgz, 13 gości