Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TMDB Helper - problem ze zrodlami seriali
Witam

Używam kodi 21.2 - Nakładka CherryTV I zainstalowany TMDB Helper z fan film. Kiedy chce odpalić jakiś film wyszukuje źródła bez problemu ale kiedy chce odpalić serial nie wyszukuje żadnych źródeł. Może miał ktoś podobną sytuację i wie jak to obejść?
Odpowiedz
REKLAMA:

Jaka wersja fanfilm, plik do tmdbhelper aktualny?

Tu masz wątek oficjalnego Fanfilm. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. w repo masz też odpowiedni plik ZIP dla tmdbhelper
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(10-04-2026, 08:06 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. w repo masz też odpowiedni plik ZIP dla tmdbhelper
Fan film najnowsza wersja nie wiem dokładnie jaka bo nie ma mnie teraz w domu ale wczoraj instalowałem dokladnie z tego repo co wyslales! FanFilm sam w sobie działa bez problemu z serialami i filmami tylko jest problem z TMDB.  TMDB Helper Był od razu zainstalowany automatycznie razem z nakładka cherry więc jego nie dotykałem ale jest też aktualna wersja . Dziwne jest to że z filmami nie ma żadnych problemów tylko z serialami i on nawet nie to że nie wyszukuje żadnych źródeł on nawet nie inicjuje szukania ich. Spróbuję przeinstalować TMDB Z tego repo co mi podałeś . Może to coś da dzięki za pomoc !
Odpowiedz
Jeśli instalacja od tele to pisz do niego, nie mam zielonego pojęcia co tam jest. Jeśli z repozytorium to wraz z prawidłowym plikiem tmdb powinno działać na filmach i serialach.

Poza tym co ma tmdbhelper że chcesz go używać? Robi więcej problemów przy odtwarzaniu niż to warte
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
(10-04-2026, 09:57 AM)Tomek napisał(a): Jeśli instalacja od tele to pisz do niego, nie mam zielonego pojęcia co tam jest. Jeśli z repozytorium to wraz z prawidłowym plikiem tmdb powinno działać na filmach i serialach.

Poza tym co ma tmdbhelper że chcesz go używać? Robi więcej problemów przy odtwarzaniu niż to warte
Poprzednie Cherry dzialalo nezposrednio z FanFilm po aktualizacji do najnowszej wersji TMDB przejęło władzę więc staram się w tym teraz odnaleźć. ale tak jak powiedziałeś widzę że to będzie więcej problemów niż to wszystko jest warte ! Postaram się to przeinstalować po powrocie do domu jeżeli to nie zadziała to dam sobie spokój i po prostu będę używał bezpośrednio FanFilma ! Dzieki ?
Odpowiedz
Mimo że kiedyś byłem ponoć wśród autorów cherry to nie używałem od lat. Ale odpuściłbym sobie zabawę w tmdbhelper.
Odpowiedz
REKLAMA:

Sprawdziłem teraz na czystej instalacji TMDBHelper - z naszym plikiem działa bez problemów - wyszukuje zarówno filmy jak i seriale.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości