Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Ok testuje może jutro zrobię updated
5 miejsc na klucze API Gemini
Poprawiony błąd podczas limitu klucza i błędu Gemini czyli jak klucz 1 dostanie limit przechodzi na następny z web search z pamięcią już zebranych danych przez poprzedni klucz .
Poprawiony czat rozmowa użytkownik ma wybór prowadzenia rozmowy .
Precyzyjny jeśli użytkownik pamięta więcej w jednym zdaniu można pisać bot analizuje każde słowo i nie pyta ponownie np użytkownik dużo napisał ale nie napisał gatunek, klimat bot zapyta się.
Lub rozmowa etapowa

Podziękowali: arkady1964
Odpowiedz
REKLAMA:

Zrobiłem lepsza logikę i okno czatu z wynikami ale jeszcze coś tam poprawie ale tak będzie wyglądać każdy przycisk aukcji działa na Android TV trzeba mieć zainstalowaną wyszukiwanie i YouTube [Obrazek: QZgngvAl.jpeg]

1
Odpowiedz
Mam już gotowy trochę to zajęło tryb ai działa wg założeń
Miałem pewne problemy w oknie z wynikami ale zostały rozwiązane
Chodziło o przewijanie w oknie dla trybu mobilnego czyli tel / tablet czyli dotyk
Czyli jeśli działamy na telefonie/tablet wybieramy tryb mobilny
Jeśli na androida tv pc wybieramy tryb kafelkowy
Teraz tylko testuje

Jest 5 miejsc na klucze API Gemini
Wchodzimy na Google ai studio logujemy się i tworzymy klucz darmowy (bez dodawania karty)
Jeśli chcemy więcej tworzymy nowe konto

Asystent wyszukiwania tytułu działa jak Google bo klucze Gemini mają web search te same narzędzie co Google

Do prawidłowego funkcjonowania zwiastun , aktorzy na androida tv trzeba mieć zainstalowane przeglądarkę i aplikacje YouTube

Można pobrać updated od razu przetestowałem na świeżej instalacji

Odpowiedz
@Jmno, mam tylko jedno, jedyne istotne pytanie. Jak wygląda w Twoim modzie bezpieczeństwo internetowe (kontrola nad router-em). Chodzi mi dokładnie o ruter, czy nie istnieje ryzyko przejęcia kontroli nad internetem lub złośliwy kod, który na to pozwoli. 
Przepraszam, ale nie mam pojęcia czy jest takie ryzyko, a mnie to bardzo nurtuje i jest to dla mnie bardzo ważne, abyś ta sprawą nie budziła żadnych wątpliwości.

Szacun i podziękowania za Twoją pracę nad modem.  Smile
Tak jak napisałem we wstępie, innych pytań nie mam i proszę o feedback.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Zrobiłem małe poprawki dołączę zaraz audyt bezpieczeństwa  coś tam poprawiłem można zrobić update

Załączone pliki
Podsumowanie_bezpieczenstwa_FanVodPL.pdf
Rodzaj pliku: .pdf
Ilośc pobrań: 9
Rozmiar: 49.33 KB
1
Odpowiedz
@Jmno  Dzięki, przeszedłeś długą drogę. Twój mod już jest dobry.
Na obecnym etapie absolutnie najważniejsze jest, aby Twój mod był bezpieczny.

Powodzenia  Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

Pełny audyt bezpieczeństwa działania wyszukiwania ai i także hostów premium

Załączone pliki
FanVodPL_Security_Report_2026-05-10.pdf
Rodzaj pliku: .pdf
Ilośc pobrań: 8
Rozmiar: 17.44 KB
1
Odpowiedz
Pogubiłem się. W którym poście jest aktualny mod? Smile
Odpowiedz
Ten najnowszy

Przykładowe wiadomości dla asystenta wyszukiwania

Jest to taki stary serial gdzie aktor występował w filmach James Bond ale nie pamiętam jego starego serialu poszukaj

Ludzie lecą na inną planetę i spotykają niebieskie istoty chyba w lesie mieszkały

Stary film To chyba taki francuski gdzie kosmita przelatywał na ziemię i wieśniak mu dawał zupę i zawsze tą zupę jadł

Taka Bajka o czarnym kocie który miał pecha i jakiś grosik miał przy sobie czy coś takiego poszukaj to

To jest taki serial tam występował aktor karzełek w takim klimacie fantazja magia poszukaj mi to

Najlepiej używać na tv można mówić do pilota

Załączone pliki
repository.fanvodpl-2.0.122.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 8
Rozmiar: 113.83 KB
1
1
Odpowiedz
Zrobiłem drobne poprawki w trybie android tv pc tekst już się nie ucina przy opisie w wynikach i poprawiłem trochę lokalne słowa zanim trafią do ai i też błąd 503 jeśli serwery google Gemini są przeciążone wtedy następuje retry tego samego klucza a jeśli to nie pomoże to normalnie przechodzi na następny jakoś za godzinę zrobię updated

W tej poprawce dodatkowo opis tmbd czyli cały opis filmu będzie bezpośrednio z strony bo na czacie opis się zlewał
Czyli na Android TV wymagana przeglądarka potem wystarczy wyjść i wraca nam do okna czatu

1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: