Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Zaluknij nie było ruszane w żaden sposób - w changelog nic nie pisaliśmy więc nie ruszaliśmy. Kryje się za CloudFlare. W pierwszym poście masz jak zrobić obejście
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam, również mam podobny problem. Na dostawce do tv smart box  nie wyszukuje mi źródeł z zaluknij. Na telefonie wszytsko działa. Co może być tego przyczyną?
Odpowiedz
A ciasteczkach wysłałeś? Może jakieś logi - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - najlepiej z włączonymi logami programisty w FF
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
U mnie zaluknij na chwile obecną działa (Windows, Android), oczywiście po wysłaniu ciasteczek. Patent jest taki, że często nie działa wieczorami, bo chyba mają problemy z obciążeniem serwerów w tym czasie - wchodząc na stronę jest błąd. I to już nie jest piłka po stronie devów FF.
1
Odpowiedz
Dokładnie - na ciasteczkach działa. Natomiast - to dość słaby serwis w weekendy - często wywala - i na to jak już szanowny przedmówca napisał - nie mamy wpływu.
Odpowiedz
faktycznie, potwierdzam - o innej porze dnia linki od zaluknij się pokazują... (bez ciasteczek)
Odpowiedz
REKLAMA:

Ale dalej nie udzieliłeś info czy masz ciasteczka czy nie - bo od tego też zależy dostępność.
Odpowiedz
Czesc,
u mnie pojawił się problem z odtwarzaniem żródeł z FilmyOnline i ObejrzyjTo
Serial dla przykładu TU ZDARZY SIĘ COŚ STRASZNEGO S01E01

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
W repozytorium stable wersja 2026.05.10.3:
--scrapery--
  • rozdzielenie filmanfree/premium - obecnie dla free trzeba podać ciasteczka, dla premium login i hasło w odrębnych sekcjach
  • nowa wersja scrapera netmirror - wymaga ciasteczek i zalogowania się na stronie. (tylko k22)
  • fix cda
  • fix tvpvod
  • fix vestroiakr
--core--
  • fix biblioteki dla własnych list

W repozytorium beta wersja 2026.05.13.0:
--scrapery--
  • ulepszenia scrapera netmirror - wymaga ciasteczek i zalogowania się na stronie. (tylko k22)
  • ulepszenia external - Netflix
  • fix rapideo/nopremium/twojlimit
  • usunięcie kinoteka.cc - strona padła

Podziękowali: wbak1102, martairafal
Odpowiedz
U mnie działają obydwa z tym że na na jednym jest lektor a drugi w oryginale (napisy).
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 84 gości