Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
Dziwne że ci działa bo resolver dla boosteradx zwraca 404, na stronie też martwe...
A na drugim się też wykłada resolver.
To poza FF - problemem jest resolver - trzeba albo zgłosić do autora, albo czekać na naprawę

@Croton - nie usuwaj swoich postów, bo psuje to dyskusje. To nie Facebook ani nie TikTok.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

[Obrazek: rpKX7gzl.png][Obrazek: Yo4EPbml.png][Obrazek: BvqDw1xl.png]
Miałem problem z komputerem i chciałem usunąć zdublowane treści.
W załączeniu przesyłam co u mnie działa o czym wspominałem wyżej. Tak na gorąco.
Odpowiedz
Ultrastream na którym ci działa co któreś wywołanie trafia na cf na którym się wykłada resolver. Nawet na stronie trafia czasem.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
A FilmyOnline?
Odpowiedz
(13-05-2026, 04:47 PM)Sylwestri napisał(a): A FilmyOnline?
Zdjęcie pierwsze. Przepraszam, nie rozdzieliłem zdjęć to trudno zauważyć ale spieszyłem się i miałem problem z komputerem. Te dwa zdjęcia są z dwóch źródeł.
Odpowiedz
Filmyonline - tam jest doodstream który obecnie może wymagać obejścia w resolverze:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jedni trafiają na cf inni nie. Loteria

Podziękowali: Piotr.W
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam prośbę o pomoc.

Dziwna sprawa, szukam mini serialu Taken z 2002, reżyser Leslie Bohem, z polskim tytułem "Wybrańcy obcych":

Wyszukiwanie z rokiem, w znalezionych źródłach są odnośniki do filmu o tym samym tytule ale z 2017, reżyser Alexander Cary, z polskim tytułem - "Uprowadzona":

Jedyne źródło wynikach wyszukiwanie do szukanego serialu jest z PLAYIMBD (CLOUDNESTRA), ale w wersji EN z napisami.

Wyszukuje więc po polskim tytule - "Wybrańcy obcych" i wyszukiwanie nie zwraca żadnych wyników.

Dziwne, bo serial, pod tym tytułem ("Wybrańcy obcych) jest na CDA.PL - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować..

W FF mam zaptaszkowane CDA.PL i podane dane do logowania, które są aktualne i na CDA.PL działają.
Wiem, że tych filmów o tytule "Taken" było sporo, ale jak znaleźć własciwy i z CDA.PL?

[Obrazek: 3lmXk7Al.png]
Odpowiedz
Z TB7 znajduje prawidłowo — mimo że to zły materiał. Sama nazwa serialu się zgadza, a w filename na TB7 dla seriali nie ma podawanego roku, więc nie mamy jak tego dodatkowo zweryfikować.

CDA jeszcze sprawdzę. Najprawdopodobniej wypadło z Levenshteina przez dopiski typu zalukaj.com albo miniserial. Zobaczę, co da się poprawić w tym konkretnym przypadku. - będzie fix w kolejnej becie.

Pamiętaj też, że nasz scraper nie sprawdza strony WWW, tylko korzysta z API. Dlatego najlepiej weryfikować wyniki przez ich aplikację — dokładnie to samo widzi scraper.

Możliwe też, że pomocne byłoby dodanie słowa miniserial do alternatywnej nazwy serialu.

BTW
Na przyszłość wrzucaj w zgłoszeniach linki do TMDb.
Filmweb i Trakt są tutaj praktycznie bezużyteczne, a IMDb jest po prostu mało wygodne do szybkiej weryfikacji.
Odpowiedz
(14-05-2026, 12:34 AM)Tomek napisał(a): Z TB7 znajduje prawidłowo — mimo że to zły materiał. Sama nazwa serialu się zgadza, a w filename na TB7 dla seriali nie ma podawanego roku, więc nie mamy jak tego dodatkowo zweryfikować.

CDA jeszcze sprawdzę. Najprawdopodobniej wypadło z Levenshteina przez dopiski typu zalukaj.com albo miniserial. Zobaczę, co da się poprawić w tym konkretnym przypadku. - będzie fix w kolejnej becie.

Pamiętaj też, że nasz scraper nie sprawdza strony WWW, tylko korzysta z API. Dlatego najlepiej weryfikować wyniki przez ich aplikację — dokładnie to samo widzi scraper.

Możliwe też, że pomocne byłoby dodanie słowa miniserial do alternatywnej nazwy serialu.

BTW
Na przyszłość wrzucaj w zgłoszeniach linki do TMDb.
Filmweb i Trakt są tutaj praktycznie bezużyteczne, a IMDb jest po prostu mało wygodne do szybkiej weryfikacji.
Dzięki za wyjaśnienie.

Wysłane z mojego SM-A266B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
@Piotr.W - podaj logi - na wersji beta działa bez problemu:
[Obrazek: XxEKmd7l.png]

Sprawdź czy nie masz czegoś zablokowanego w wyszukiwaniu źródeł.

Ale będzie drobny fix żeby jeszcze coś więcej z cda wycisnąć dla tego typu produkcji.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 niewidocznych użytkowników, 5 gości