Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Muszę jedna poprawkę zrobić android tv pc lista kandydatów nie odświeża się tzn jeśli jest więcej jak 3 pozostali są nie widoczny to jest błąd po poprzednim poprawce z uciętymi tekstami dzisiaj zrobię

Ok tryb kafelkowy (android tv pc) poprawiony  można zaktualizować jeśli ktoś nie ma repo to tutaj najnowsze
Bo jak wcześniej urywało tekst to potem był problem z fokusem przewijania kandydatów ale już naprawione

Załączone pliki
repository.fanvodpl-2.0.128.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 19
Rozmiar: 113.83 KB
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Testuje nową funkcję model ai mówi naturalnie w asystencie wyszukiwania po zebranych wynikach
1
Odpowiedz
Można pobrać modele używają tts tylko nie testowałem na androida tv bo tts są szybsze limity kluczy i już nie mogłem przetestować

Chyba pomyślę nad poprawka dodawania nowych kluczy bez limitu i bo tts za szybko jedzą tokeny

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Kolejna poprawka można zaktualizować wer 131.
-tts poprawka dla Androida tv opcja w menu pełny opis szybsze uruchomienie głosu przy podglądzie
Ale to też zależy od Gemini w teorii mogę zaimportować lepszy model działa szybciej ale przy darmowych kluczach szybciej tokeny się zużyją .

1
Odpowiedz
Testuje inne rozwiązanie tts za darmo bez limitów ale działać będzie tylko na androida tv jest to większą modyfikacja ale nie wiem czy będzie działać na razie stworzyłem APK która nasłuchuje kodi i przekazuje tekst do syntezatora mowy w google tv

1
Odpowiedz
Smile 
@Jmno 

Coraz więcej fajnych pomysłów na Android TV,  jednak co najważniejsze już zwracasz uwagę na bezpieczeństwo. 
Oczywiście, że im większy na to położysz nacisk w Twoich projektach, tym zdecydowanie lepiej...    Smile

Powodzenia!
Pozdrawiam
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Testuje nową logikę ai jeśli użytkownik nie pamięta języka i kraju w asystencie wyszukiwania
Czyli użytkownik jeśli poda tylko opis sceny przybliżony zakres daty wydania np lata 70,80, z + 10lat zapasu w kodzie czyli jeśli film został wydany w 1967 też pokażę
Użytkownik podaje tylko opis sceny
Zakres lat
Gatunek
Bot znajdzie kraj i język
Pierwszy etap dla starych i nowych produkcji popularne kraje
Jeśli użytkownik stwierdzi że nie ma tego na żądanie bot
Uruchomi etap 2 szukanie globalne (u mnie ok 8 min) bot szuka globalnie po wszystkich językach opis sceny przez użytkownika

W 95% wystarczy etap 1

Może w sobotę wrzucę na github'a

Podziękowali: r_w@interia.pl
Odpowiedz
Można zaktualizować

Zmiana z Gemini
Jest jeden klucz dla wyszukiwania i dla tts
Bo okazało się że są drobne błędy przy zmianę klucza chodzi o retry
Zawsze coś tam gubiło
Zostawiłem jedne miejsce jeśli ktoś dużo używa lepiej kupić i mieć spokój
Ja po testach intensywnych ma ok 10 zł salda a wiadomo asystent wyszukiwania ma służyć do tego jeśli nie pamiętamy tytułu
Po tej poprawce

Jeśli użytkownik nie pamięta ani kraju ani języka
Tylko
Opis sceny
Przybliżony rok produkcji np. lata 70,80,90 +- 10lat zapasu w kodzie
Gatunek np komedia

Bot uruchamia szukanie po krajach najpierw podstawie usa,uk , i europejskie
Z danymi od użytkownika
Jeśli nie znajdzie szuka globalnie

1
Odpowiedz
Jeszcze poprawiłem asystent wyszukiwania po testach działa wer repozytorium 136. Można zrobić update
Sam gpt powiedział mi że to duży projekt wyszukiwarka tytułu
Np w google jak wpisujemy oo opisie żeby znalazł tytuł to on jest trenowany
A mój bot trochę inaczej działa bo klucze API inaczej działają bot realnie szuka opisu sceny przez użytkownika lub opis postaci w kilku językach jeśli użytkownik nie wie języka i kraju po wyszukaniu krai po wybraniu jednego bot realnie szuka w danym kraju z danych opisanych przez użytkownika
1
Odpowiedz
Trochę jeszcze polepszylem chyba dzisiaj zrobię aktualizacje
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości