Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm – oficjalny wątek
W repozytorium BETA wersja 2026.06.15.2:
— scrapery —
- fix dialogu ponownego pobierania w tb7/xt7

Przy okazji 2 słowa - wcześniej w tb7/xt7 była opcja w menu kontekstowym na liście źródeł ponownego pobrania materiału znajdującego się w bibliotece - obecnie ten mechanizm odbywa się automatycznie - jeśli link w bibliotece nie działa - pojawi się okno dialogowe informujące o tym że należy ponownie pobrać ten plik itp. W menu kontekstowym opcja dalej pozostała dla tych którzy byli przyzwyczajeni.

Podziękowali: wbak1102, artur_gorny
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

W repozytorium STABLE wersja 2026.06.15.2:
— scrapery —
- nowy scraper goatapi (EN) - na dzień przed wydaniem bety działał, obecnie martwy ;(
- fix netmirror - działanie bez ciasteczek, działa na Kodi 21
- fix plex/jellyfin (lepsza detekcja materiałów), przepisanie scraperów
- fix webstreamer
- fix external
- fix ekino (obsługa linków wrzucaj)
- fix wrzucaj
- fix wyszukiwania filman
- usunięcie scrapera playimdb, vsembed, vidsrc - brak możliwości obsługi Cloudnestra ze względu na indywidualne zabezpieczenia CF dla materiału
- drobne fixy i poprawki
- fix tb7/xt7
- fix dialogu ponownego pobierania w tb7/xt7
- fix webstream filename
- lepsze porównywanie dla netmirror
— serwisy —
- poprawa autoryzacji Trakt
- autoryzacja IMDb - za pomocą ciasteczek
- obsługa własnych list IMDb (po autoryzacji)
— core —
- uporządkowanie działów Moje Filmy/Moje Seriale
- dodanie katalogu "Następne odcinki" - niezależne od Trakt
- system obsługi własnych resolverów
- system wyświetlania zmian po aktualziacji, oraz poprzez Narzędzia - Ostatnie zmiany
- drobne fixy i poprawki

Podziękowali: tasior55, Toov
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
2
1
Odpowiedz
Cześć.
Google TV, FanFilm wersja stabilna. Po dodaniu danych API torbox przy szukaniu filmów nie pojawiają się źródła z torbox. Czy potrzebne są jakieś dodatkowe ustawienia czy tylko klucz API/autoryzacja konta.
Odpowiedz
FanFilm nie obsługuje jeszcze tzw. debrid, więc wpisanie danych w resolver nic nie da (a domyślam się, że to tam robiłeś uwierzytelnianie). Więc ani Torbox ani RD ani inne serwisy tego typu nie będą z nim działał. Obsługa jest dopiero planowana, ale bez konkretnego terminu.
Odpowiedz
Dziękuję za informację.
Odpowiedz
Małe pytanko

Jak w serialach (zwłaszcza anime) wyświetlić sezon 0, czyli odcinki specjalne?
Odpowiedz
REKLAMA:

Ze względu na ograniczenia TMDb - jedyną możliwością dostania się do tego typu materiałów jest edycja wyszukiwania (CM na odcinku) i wybór którejś z poniższych opcji.
[Obrazek: GKcP1mXl.png]

Spróbujemy coś zrobić - ale bez gwarancji wyszukiwania Wink Tu już dostępność w serwisach jest różna dla specjalnych odcinków - w przypadku anime nie wszystko nam Kitsu ogarnie, zaś normalne seriale i odcinki specjalne to także koszmar bez jakiejkolwiek logiki w nazewnictwie.
Odpowiedz
Witam. zainstalowałem na android tv najnowsze Kodi i ostatnią wtyczkę fanfilm. Niestety po próbie wyszukania filmu pojawia się komunikat "brak treści do wyświetlenia" .posiadam konto TX7 i CDA Premium. Na Innym Android TV na starszej wersji Fanfilm wszystko działa. Wie ktoś  w czym tkwi problem?
Odpowiedz
W braku dostosowania się do zasad zgłaszania problemów. Nie ma logów=nie ma problemu.
Odpowiedz
[Obrazek: q0wIOxVl.png]
(22-06-2026, 10:14 AM)Tomek napisał(a): W braku dostosowania się do zasad zgłaszania problemów. Nie ma logów=nie ma problemu.
Nie wiem czy może być w takiej postaci
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości