Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autor modyfikacji chat gpt
Mogę coś zasugerować? Mówisz że przy wyszukiwaniu przez AI jest możliwość podglądu z YT. Nie rób tego przez apkę w androidzie tylko natywnie w kodi. Wystarczy jakikolwiek z 2-3 dodatków dla YT żeby odpalić - nie trzeba nic konfigurować bo link bezpośredni nie wymaga kluczy.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Zrobiłem testuje teraz do zwiastunów jest potrzene plugin YouTube warto wyłącz generowanie napisów

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Musiałem coś jeszcze zrobić bo mam też inne projekty w pythonie
Także ulepszylem sobie system prompt z plikami pomocniczymi walidator,agent py .
Główny prompt mój stworzony od podstaw ma 12 tys linijek jak pisać kod w każdym projekcie czyli instrukcja dla agenta w pisaniu kodu nowy projekt,robienie patchu. Wszystko zautomatyzowane jest
Agent nie może oszukać w niczym przy pisaniu kodu walidator nie przepuści.
Np. wrogi audytor , zakaz amputacji , mam chyba 25 etapów bramek
Tą poprawkę z YouTube plugin mam tylko nie wiem kiedy udostepnie .
Dużo pracowałem właśnie nad promptem

1
1
Odpowiedz
Można pobrać nowa wersję wszystko jest opisane w co nowego

Krótko system informujący o uszkodzonym pliku testowane na platformach
Android TV
Android mobilny procesory tensor snapdragon, Exynos
Pc windows
Po wykryciu że wideo zacina się nie przez bufor tylko przez uszkodzenie klatek pokaże się okno z informacją aby dodać do czarnej listyczytac instrukcję w co nowego bo inne ustawienia muszą być dla Androida przetwarzanie obrazu jakość zostaje taką jak na pc testowany uszkodzony plik 4k HDR dolby vision

Dołączam repo jeśli ktoś nie ma a ci co mają mogą zrobić aktualizacje

[Obrazek: cxGVe8wl.png][Obrazek: xf0qyHIl.png]h

Załączone pliki
repository.fanvodpl-2.0.151.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 45
Rozmiar: 113.83 KB
1
1
Odpowiedz
nowa aktualizacja mozna pobrac dodane nowe kategorie film changelog włancza sie automatycznie

1
Odpowiedz
Mod Jmno

Byłem od samego początku użytkownikiem tej wtyczki oraz wszystkich innych wtyczek FanFilm. Zauważyłem, że na początku mod Jmno nie działał prawidłowo. Co zgłaszałem autorowi wtyczki Jmno. 
Naprawił on wszystkie zgłoszone problemy.  Smile

Obecnie jego mod działa bardzo dobrze i jest moim zdaniem ciekawym modem, który jest wciąż rozwijany.

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Może jutro wrzucę updated dodałem do ustawień setings xml ustawień skanera uszkodzonych klatek i też sam skaner poprawiłem ale najlepiej mieć włączony skaner i strażnika podczas oglądania.Sam skan zajmuje ok 6min. Ale i tak trzeba plik pobrać na host. Jedno pytanie poco na hostach premium są uszkodzone pliki?
Na razie jeszcze udoskonalam swojego prompta do zautomatyzowanej pracy dla agenta mam ponad 900 testów regresji i też ostatnio jak robiłem sobie bum wersji prompta to opus 5 w CLI robił mi ponad 3 godzin.

Odpowiedz
Dziś zrobię aktualizacje wszystko opisane w changelog też tam zaznaczyłem aby skaner poprawnie działał wifi ustawić na 5 gh jak będzie na 2.4 wifi w szczególności na android nie działa a czasami nawet wywala błąd [Obrazek: rlacqH5l.png]
Odpowiedz
Można pobrać aktualizację jeśli ktoś nie ma pobrać starsza wer By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.. Potem zrobić aktualizacje do nowszej wersji

1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości