Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór iptv
Kolego @"Łonogrzmot
Twój poziom inteligencji mnie przeraża
Jak i twój pseudonim z forum

Tak ci jakoś przeszkadza , że mogę komuś służyć pomocą .Jeśli posiadam taką wiedzę .
Bo pewnie to ty masz monopol na tego syfnego Trexa i nie chcesz abym koledze wyżej doradził
.Bo ja w odróżnieniu od ciebie jak byś nie zauważył
️ pisałem na konkretny temat i pomoc
A ty się wciskasz z marnym komentarzem ( jak
twój pseudonim z forum)
Odpowiedz
REKLAMA:

@bongo1977 - przestań nadużywać tych znaków zapytania bo będziesz pierwszym który za to wyleci z forum. Tego się nie da czytać.
Zaś patrząc na styl pisania (dziwna lokalizacja kropek i znaków zapytania), to chyba opowiadałeś sam sobie z różnych kont...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Czy jest opcja kupna samego vod od jakiegoś dostawcy? Interesuje mnie baza filmowa jak w trex.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
(25-10-2025, 09:44 AM)Łonogrzmot napisał(a):
(25-10-2025, 06:12 AM)adrt8v napisał(a): Jak wy kupujecie trex na alibaba?

Możesz skorzystać z innych platform sprzedażowych, przykładowo:

[Obrazek: goIQB8b.jpg]

[Obrazek: dE3O6wB.jpg]
Ile ja się naszukałem, nakręciłem w kółko, żeby znaleźć coś taniego i konkretnego a tu proszę. Dzięki za ten wpis kolego bo to jest wszystko, czego było mi trzeba. Szkoda, że dopiero teraz ale lepiej późno, niż później.:-) kupiłem na g2g dostałem login i hasło i wszystko śmiga. 
Odpowiedz
Czy jest jakaś telewizja iptv oprócz otopay,gdzie możliwość płatności blikiem ? Mam otopay ale buforuje co chwile.
Odpowiedz
Witam, jeśli ktoś szuka listy "Rekina" to proszę pisać bezpośrednio przez aplikację Session - 0537cf22fd91054cd108fdc3b9464f8b99054cf1e3e585c7c1e8c81443b93ae014
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości