Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m-TVGuide problem z EPG
Ludziska czy macie problem z lagami i zawieszaniem się programów Kodi 17,6 M-tvGuide?
Odpowiedz
REKLAMA:

@balbiny11 to ze ci kanaly lagują nie jest raczej winą Mtv tylko serwisu z ktorego masz TV
Odpowiedz
(21-07-2018, 09:20 AM)balbiny11 napisał(a): Ludziska czy macie problem z lagami i zawieszaniem się programów Kodi 17,6 M-tvGuide?

tez to zauwazyłem dzis , jeszcze potestuje
Odpowiedz
Można także wyłączyć w wtyczce animację maksymalizacji okna w ustawieniach wideo. Powinno trochę pomóc .
Odpowiedz
Płynność wtyczki jest zależna od akcerelacji sprzętowej, wyłączenie animacji rzeczywiście poprawia płynność odtwarzania przy włączonym odświeżaniu Hz. Sama wtyczka działa bez problemu.

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
(12-07-2018, 05:06 PM)zaqwa napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Czy ktoś poleci alternatywę dla By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. który ostatnio często nie działa.
EPG z pogramem z serwisu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. zawierające oprócz opisu ocenę filmu, gatunek programu oraz fotos?

(12-07-2018, 05:06 PM)zaqwa napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. który ostatnio często nie działa.
EPG z pogramem z serwisu By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. zawierające oprócz opisu ocenę filmu, gatunek programu oraz fotos?
Chyba znalazłem By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. jest OK, ale brakuje sporo logo stacji.

sprawdź: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Odpowiedz
REKLAMA:

Nieprawidłowe logowanie do goldvod ma ktoś jakieś działające epg?
Odpowiedz
@darrager, wyczyść bazy w mtvguide, zmień szablon na inny (i zapisz nowe ustawienia), a później wróć do default + ew. zrób update (jeśli masz starą wersję).

Zrobiłem update mtvguide do najnowszej ver. i wyczyściłem bazy w ustawieniach wtyczki. Mam teraz listę kanałów (epg forumowe) w losowej kolejności z dublami kanałów. Można to jakoś szybko poskładać czy pozostaję ręczna zabawa?
Odpowiedz
Wpisywałem adres epg który tu widnieje o nic nie loguje do golda , już 3 dni tak jest , nie posiadam konta ale zawsze coś tam działało, mam wersję 7.4.3 m-tv guide , czyszczenie bazy nic nie daje
Odpowiedz
Trzeba mieć golda w premium inaczej nie załaduje Ci listę kanałów.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości