Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie odtwarza filmów z internetu
#1
Witam!

Problem jak w temacie .

Aktualnie zainstalowane osmc na raspberry pi 3. Problem występował też na libreelec.

Po zainstalowaniu systemu działa jakiś czas a póżniej problem z odtwarzaniem.
Nie działa Incursion, exodus , youtube ani przesyłanie z telefonu z aplikacji Web Wideo Caster.

proszę o jakąś pomoc.
Odpowiedz
REKLAMA:



#2
Masz coś z siecią nie tak. Przydałby się logi.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Odpowiedz
#3
http://paste.osmc.tv/walutiqeco
Odpowiedz
#4
To logi po próbie odpalenia filmu? Bo w logach nie widać żeby cokolwiek się działo.
Poza tym wiesz że zarówno covenant, exodus jak i incursion są już martwe od dawna? Polecam fanfilm. Jest artykuł na głównej stronie.
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Odpowiedz
#5
sprawdz z okolic 16:30 i troche przed.
sa tam jakieś błedy.


http://paste.osmc.tv/iwequbavoq


próbowałem odtwarzacz na fanfilm
Odpowiedz
#6
Ewidentnie masz problem z połączeniem. Nie jesteś za vpn? Router nie blokuje połączeń?
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Odpowiedz
REKLAMA:



#7
Mam internet radiowy z zewnętrznym adresem IP, z tego co mi wiadomo nie ma żadnych ograniczeń. Zmienię ruter na inny i dam znać o efektach.
Napisze też do administratora sieci czy wie co może być problemem.
Odpowiedz
#8
Przy radiówce mogą być jaja. Za duży ping, za duża strata pakietów. Możesz pobawić się ustawieniami curl w advancedsettings
https://kodi.wiki/view/Advancedsettings.xml#network
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości