22-02-2024, 08:52 PM
ok literówka

EPG
|
22-02-2024, 08:52 PM
ok literówka
![]() REKLAMA:
TVN zmienił logo
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. kanał DIZI zmienił nazwę na Novelas+1 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. pozostałe tvn rowniez zmieniły loga dokładnie dopisek HD usunieto Podziękowali: sky02
01-03-2024, 07:20 PM
Loga zmienione, nazwy dodane. Jutro widoczne.
@Max1000 resztę logo TVNnów zmienię już jutro, dziś nie mam siły. Oczywiście podziękowania dla @zet71 , który jest twórcą tych picon. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam ![]() Podziękowali: MarBlo ![]()
07-03-2024, 12:20 PM
Witam. Można prosić o zaktualizowanie logotypów dla WP oraz Tv Puls i Puls 2? (brak dopisków HD i zmiana kolorystyki w przypadku Puls 2).
Może warto wziąć je z forum sat4all (ewentualnie mogę tutaj podesłać).
07-03-2024, 12:44 PM
Pisz w jednym miejscu, czytam. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
11-04-2024, 09:16 AM
pilot w domu - auto pilot brak epg
REKLAMA:
11-04-2024, 03:58 PM
@Max1000 to wina wp.pl. Myślę że jutro będzie ok.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam ![]()
12-04-2024, 02:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2024, 04:47 PM przez Internauta87.)
Cześć
![]() Vsport 2 (nor) >> Bein Sports 1 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. VSport 3 (nor) >> Bein Sports 2 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. VSport + (nor) >> Bein Sports 3 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. VSport 1 Suomi >> Canal+ Foot By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport 1 HD >> Canal+ 360 sport By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport 2 Suomi >> Canal+ Top 14 Rugby By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport + Suomi >> +Sport By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Alternatywne EPG: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport motor HD >> Sky Sport F1 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport Extra HD >> Sky Sport Premier League By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport Golf >> Sky Sport Golf By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport Premium >> Sky Sport Bundesliga By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport Football >> Sky Sport Top Event By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport Vinter HD >> Sky Sport MIX By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Vsport 1 (nor) >> Sky Sport Tennis By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. EPG dla kanałów SKY - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dodanie do bazy logo stacji: Quadro 4K >> By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ULTRA REX >> By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Poprawę na nowe logo Golf Channel >> Golf Zone By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dziękuję ![]()
12-04-2024, 09:57 PM
Panowie coś tam poprawiłem, dodałem i usunąłem. Jutro widoczne pewnie będzie dużo błędów.
Pozdrawiam ![]()
13-04-2024, 06:54 AM
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|