26-10-2022, 08:18 PM
Witaj @azman . Ja z tym walczyłem parę dni temu i dałem sobie spokój, ale trzymam kciuki może Tobie wygeneruje prawidłowo za 5 razem
EPG
|
26-10-2022, 08:18 PM
Witaj @azman . Ja z tym walczyłem parę dni temu i dałem sobie spokój, ale trzymam kciuki może Tobie wygeneruje prawidłowo za 5 razem
REKLAMA:
TVP 4k rusza 20 listopada By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. tu znalazłem już EPG
sam kanał w EPG jest dostepny tylko nie wiem skad zródło By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.# Podziękowali: sky02
14-01-2023, 08:16 PM
new plusx dodał kanał V Sport Ultra HD oraz na Viaplay 46 są stałe transmisje z V Sport Vinter jest szansa na dodanie EPG dla tych kanałów
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
14-01-2023, 08:19 PM
14-01-2023, 08:21 PM
(14-01-2023, 08:19 PM)RebA napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.co do viaplay to zalezy co i gdzie rusek wrzuci zapytałem go i twierdzi że ten Viaplay 46 pozostawi na stałe REKLAMA:
(14-01-2023, 08:28 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.@Max1000 jeszcze tylko listę Plexa bez token może być priv. Nie wiem jak ponazywali te knanały. Rozszerz opis gdzie co leci Ok załapałem V Sport Ultra HD i Viaplay 46 = V Sport Vinter Tak?Tak i pieknie dziękuję dlatego dałem dwa logo Vinter bo to stream z viaplay.se i takie logo viaplay ten kanał aktualnie posiada ale ale że to sygnał z v sport vinter więc i drugie logo dla chetnych newplusx nazwa V sport UHD a ten drugi zwykle Viaplay 46 ale można dwie nazwy Viaplay 46 i V Sport Vinter
14-01-2023, 08:53 PM
Ale zdajesz sobie sprawę że to będzie po Szwecku?
Chcemy coś takiego?
Tak oczywiście ja zdaję sobie sprawę ...Dzieki
a jeszcze jedno newplusx równiez posiada DAZN 1 i DAZN 2 ....DAZN 2 w EPG widzę a DAZN 1 nie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. DAZN jest po niemiecku więc V sport chyba może byc po szwedzku , ale to twoje i twoja decyzja |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|