11-24-2020, 09:15 PM
Zainstalowałem ten rom na innym boxie i z tego co widzę to ma kilka funkcji ciekawych jak wbudowany serwer samba, root, preinstalowane kilka aplikacji jak np smart youtube, tv bro czy x-plore.
![[Obrazek: a015.gif]](https://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a015.gif)
X96 max plus 4/64 a coreelec
|
11-24-2020, 09:15 PM
Zainstalowałem ten rom na innym boxie i z tego co widzę to ma kilka funkcji ciekawych jak wbudowany serwer samba, root, preinstalowane kilka aplikacji jak np smart youtube, tv bro czy x-plore.
![]() REKLAMA:
Instalował ktoś dual boot? Jak to wygląda w praktyce? Po włączeniu mam wybór który system wybrać? Czy jeden nie wpływa na niekorzyść drugiego? Jak jest z folderami - tworzą się oddzielnie partycje na dwa systemy w ten sposób, że nie będzie bałaganu i późniejszych problemów?
# Kodi rządzi #
Wgrałem przed chwilą dual boot. No i mam jakieś rzeczy do poprawy. Da się ustawić aby priorytetowo startował android, a nie coreelec?
# Kodi rządzi #
12-13-2020, 11:50 AM
Nie da się
![]()
12-13-2020, 07:55 PM
A tak z innej beczki - jeśli najdzie taka potrzeba - w jaki sposób usunąć dual z coreelec tak żeby został sam android ponownie?
# Kodi rządzi #
12-13-2020, 08:05 PM
Tak. Odpalasz ponownie instalację i będziesz miał opcję przywrócenia
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda
Savio TV Box Platinum + Coreelec = ![]() REKLAMA:
Chodzi o ten punkt?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. I wybieram dual boot instrukcje? I czy jeśli w drugą stronę usunął bym androida to coreelec zostanie skonfigurowany jak jest obecnie czy będzie trzeba od nowa?
# Kodi rządzi #
01-18-2021, 08:46 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-18-2021, 08:46 AM przez saataniel.)
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. pare romków u gostka
01-24-2021, 05:35 PM
Witam. Prosiłbym bym o opisanie jak zainstalować coreelec na tym boxie? Prosiłbym bardzo.
Bo mi cały czas startuje z pudełka a nie chce zainstalować na karcie i nie wiem, czy mi czegoś w androidzie brakuje czy co źle robię ![]() Pozdrawiam. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|