Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zależności od script.module.idna 2.6 nie mogą zostać..."
Witam,

mam problem z wtyczkami, pojawia się komunikat 'zależności od script.module.idna w wersji 2.6 nie mogą zostać spełnione...".

Wcześniej miałem zainstalowane kodu 17.6 i wszystko było ok. Musiałem przywrócić ustawienia fabryczne TV i po zainstalowaniu od nowa kodi wyskakują błędy jak powyżej, przy próbie instalacji wtyczki np. mbebe czy  innych.

Próbowałem na kilku wersjach kodi 17.6, 18.0, 18.9 oraz także na SPMC i jest ten sam błąd.
Odpowiedz
REKLAMA:

(31-01-2021, 10:35 AM)Wloszczu napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Jest błąd w repozytorium kodi, trzeba czekać aż się serwery odświeżą.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Już powinno być ok.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(31-01-2021, 01:22 PM)Tomek napisał(a): Już powinno być ok.
Dziękuję bardzo wszystkim za odpowiedź.
Odpowiedz
(31-01-2021, 10:35 AM)Wloszczu napisał(a): Witam,

mam problem z wtyczkami, pojawia się komunikat 'zależności od script.module.idna w wersji 2.6 nie mogą zostać spełnione...".

Wcześniej miałem zainstalowane kodu 17.6 i wszystko było ok. Musiałem przywrócić ustawienia fabryczne TV i po zainstalowaniu od nowa kodi wyskakują błędy jak powyżej, przy próbie instalacji wtyczki np. mbebe czy  innych.

Próbowałem na kilku wersjach kodi 17.6, 18.0, 18.9 oraz także na SPMC i jest ten sam błąd.
Hejka mam ten sam problem. Ma różnych wtyczkach, wywala mi ten sam komunikat. Też musiałem pobrać na nowo kodi bo musiałem zrobić restart sprzętu.
Odpowiedz
REKLAMA:

I nic się nie zmieniło od tego postu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Serwery już wstają, ale na to potrzeba troszkę czasu aż się wszystkie mirrory prawidłowo odświeżą.
Odpowiedz
No to albo czekasz aż kodi naprawią serwery albo instaluj ręcznie brakujące zipy.
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
U mnie już na niektórych urządzeniach ruszyło.
Odpowiedz
(31-01-2021, 10:35 AM)Wloszczu napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Następnie należy zainstalować go jako dodatek z pliku zip tj. wchodzimy w Dodatki/Zainstaluj z pliku zip/"pendrajw"/script.module.idna-2.8.zip

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości