Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formuler Z10 Pro Max
Cześć, znalazłem w paru miejscach opinie, że Formuler Z10 Pro Max to będzie jeden z najlepszych sprzętów tylu android box. Czy ktoś ma może poprzednią wersję np. Z8 i może coś o niej napisać? Warto czekać na nowszy model? Dzięki!
Odpowiedz
REKLAMA:

(19-09-2021, 07:49 PM)mw5972 napisał(a): znalazłem w paru miejscach opinie, że Formuler Z10 Pro Max to będzie jeden z najlepszych sprzętów tylu android box.

Co konkretnie te miejsca/opinie wskazywały jako wartości dodane, która by sankcjonowały twierdzenie "jeden z najlepszych"?
Odpowiedz
Na pewno podał argument aplikacji do IPTV. Faktycznie jest taka dobra?
Odpowiedz
Abstrahując od rzekomych miejsc/opinii które mogą być tylko marketingowym bełkotem na zamówienie...przy dobrej promocji za porównywalną cenę kupimy w Polsce, w oficjalnej dystrybucji, z równie oficjalnym serwisem/gwarancją 
NVIDIA SHIELD TV PRO [Obrazek: k045.gif]
Odpowiedz
Sprzęt ma procek Realteka RTD1319 z obsługą AV1, procesorem graficzym Mali-G31 MP2 ze wsparciem 4GB RAM DDR4 i 32GB eMMC. Do tego chwalą się gigabitowym łączem ethernet i szybkim wifi. Stąd moje pytanie czy to dobry sprzęt i warto czekać.
Odpowiedz
Parametry techniczne potrafimy znaleźć w sieci...

mw5972 napisał(a):chwalą się

A "chwalą" się również pełną certyfikacją wszystkich serwisów/usług?

mw5972 napisał(a):warto czekać

Dlaczego czekać, przecież jest do nabycia w formulerstore, cena okazjonalna, tylko trzeba dokupić sobie wtyczkę/przejściówkę z US na UE [Obrazek: r010.gif]

[Obrazek: ghU82iul.jpg]
Odpowiedz
REKLAMA:

Osobiscie nie posiadam Formulera ale znajomy chcial sie dowiedziec, czy istnieje mozlowosc
aktywacji opcji Developerskich na tym urzadzeniu, by moc sie polaczyc przez ADB?
Czy wogole istnieje taka mozliwosc?
Aby zrodziło się to co możliwe, należy stale próbować tego co niemożliwe.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości