Witam! Chciałem zapytać czy takowy problem występuje tylko u mnie czy to jest poprostu powszechny błąd. Mianowicie, WP Pilot na Kodi działa świetnie, wszystko jest w porządku, jedynie niektóre kanały poprostu się nie odpalają, działają normalnie na typowej apce WP Pilot czy też na stronie, ale na wtyczce nie chcą sie odpalić, mianowicie wszystkie kanały Disney i kilka innych, nie moge sobie dokładnie przypomnieć, poprostu wywalają błąd za każdym razem kiedy chcę je włączyć, jest jakiś sposób żeby to naprawić? Z góry dziękuję!
|
Wtyczka WP Pilot
|
|
REKLAMA:
23-09-2021, 12:31 PM
Podaj logi
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
23-09-2021, 01:01 PM
Jasne, proszę! Przepraszam najmocniej, mogłem od razu podać.
Błąd to "Playback failed. One or more items failed to play. Check the log for more information about this message." A oto log: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
29-09-2021, 07:19 PM
znowu nie dziala wp pilot ?
29-09-2021, 08:14 PM
Na Kodi 18.9 działa normalnie, choć minimalnie dłużej się uruchamiał.
29-09-2021, 08:30 PM
Na 19.1 też działa
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
30-09-2021, 11:09 AM
tak owszem, wszystko działa jak najbardziej, tylko kanały Disney się nie odpalają, i chciałem tylko wiedzieć czy da się coś z tym zrobić?
Odświeżam temat, czy jest szansa żeby kanały Disneya zaczęły działać we wtyczce? Inne kanały działają prawidłowo.
01-01-2022, 08:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2022, 04:26 PM przez Mariusz89B.)
Strumienie sa chronione DRM, dodalem wsparcie we wtyczce m-TVGuide.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Tutaj zmiany jak dodac licencje: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. EDIT: Jeszcze problem jest z tokenem, musze cos wymyslec.
mods-kodi.pl
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: a015.gif]](https://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/a015.gif)