Liczba postów: 80
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: yyy
Sportowa nie jest już aktualizowana. Zastąpiła ją wtyczka sportliveevents, ale aktualnej wersji nie znajdziesz obecnie w repo tylko w sekcji Issues.
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.4
Urządzenie: xiaomi mi box
Do niedawna działała DarmowaTV (Polstream i Strumyk), ale od kilku dni coś się zacięło.
Transmisje (głównie zagraniczne) można też znaleźć Sport LIVE (od mbebe).
Ja szukam pod kątem żużlowej ekstraligi, ale czasem to dość trudne.
A propos, wiecie może, czy idzie się gdzieś doszukać retransmisji?
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Nokia Streaming Box 8000
22-08-2022, 06:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2022, 06:43 PM przez lebsky.)
Co do żużlu nie mam pojęcia totalnie poza moim zasięgiem jedynie wypatrzyłem:
W każdym ligowym tygodniu kibice mogą oglądać na żywo 2 z 4 meczów Ekstraligi na antenie CANAL+ Sport 5, a wszystkie spotkania kolejki za pośrednictwem usługi CANAL+ online.
Więc może iptv jakieś teleelevidenie albo współdzielone konto premium do canal+.
Co do powtórek i innych dyscyplin sprawdzałem:
-Mad Titan Sports
-The Crew
-Rising Tides
-The Loop
-The Loop
Żadna z nich się nie sprawdziła wyglądają na zaniedbane i skierowane bardziej na amerykańskiego odbiorcę.
Także trzeba mieć na uwadze że raczej ciężko o dostęp do żużlu I czy II ligi piłki nożnej, nawet nie wszystko jest na strumyku bo stream tylko w aplikacji, bez transmisji tv.
// co do motosportu może jeszcze torque lite ale nie sprawdzałem.
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
System operacyjny:
Urządzenie: yyy
Jako że dłubałem kiedyś przy wtyczce mbebe sportowa.tv, w której był strumyk (obecnie strims.top) parę słów w tym temacie. Stronka jest fajna, natomiast przełożenie jej na wtyczkę Kodi już takie fajne nie jest. Wpływają na to częste zmiany w źródłach (potrzeba ciągłego poprawiania resolverów wyciągających linki) oraz kod samej strony (m.in. wysoki stopień niepowtarzalności poszczególnych sekcji www). Niestety nie pomagają też sami użytkownicy wtyczki, z których większość czeka na gotowy produkt i jeśli coś nie działa przechodzą nad tym do porządku dziennego nawet o tym nie informując, domniemując chyba, że twórca wtyczki codziennie z niej korzysta i na bieżąco uwzględnia zmiany. Wszystkie te okoliczności sprawiają, że wtyczka nie ma szans dłuższy czas podziałać.