Chciałbym prosić o pomoc - czy można ( czy da się) z wtyczki CDApl uzyskać listę kanałów, którą chciałbym użyć do IPTV Smart Client ?
CDA PL TV - lista kanałów
|
||||||||||
REKLAMA:
07-03-2023, 05:40 PM
07-03-2023, 06:03 PM
Masz tu wersję 1.10 cdaplMB z dodaną opcją generowania listy (w ustawieniach)--->
Podziękowali: sky02
@mtr81 Witaj. A ja trochę z innym pytaniem. Chodzi o wtyczkę HBO Max i kanały HBO 1, 2, 3. Jak mają teraz wyglądać linijki w kodi 20, bo te co stworzyłem w kodi 19 nie działają.
07-03-2023, 08:49 PM
A aktualizowałeś K19 do 20 czy też instalowałeś od nowa? Jeśli to drugie, to prawdopodobnie zmieniła się wartość klucza profileid, który występuje w tych linkach. Zajrzyj do settings.xml wtyczki (w folderze userdata) i sprawdź czy ten klucz tam jest i jaką ma wartość. Jeśli inną spróbuj podmienić w linijkach. To tyle co przychodzi mi do głowy, bo z tą wtyczką nie miałem do czynienia.
Raczej to nie to bo profile_id=............ jest identyczne z profile":{"id":"........ i te sane skróty utworzone na k19 działają w k20, favourites.xml a w m3u już lipa. Tak to wygląda w ulubionych:
REKLAMA:
07-03-2023, 10:19 PM
(07-03-2023, 06:03 PM)mtr81 napisał(a): Masz tu wersję 1.10 cdaplMB z dodaną opcją generowania listy (w ustawieniach)--->Bardzo dziękuję za tą wtyczkę, ale nie potrafię sobie poradzić- pobrałem wtyczkę i skopiowałem na boxa a on jej nie widzi. Mógłbyś proszę dodać ją do Twojego repozytorium, aby ją z tamtąd zainstalował? (07-03-2023, 10:19 PM)Przemoraf napisał(a): Mógłbyś proszę dodać ją do Twojego repozytorium, aby ją z tamtąd zainstalował?Nie, bo to nie jest moja wtyczka. To, że coś do niej dodałem nie uprawnia mnie do zamieszczania jej w jakimkolwiek repo. Podziękowali: kopernik1983 (07-03-2023, 10:48 PM)mtr81 napisał(a):Rozumiem. Gdzie ją najlepiej wkleić w Nvidia Shield TV Pro? W jakim folderze ?(07-03-2023, 10:19 PM)Przemoraf napisał(a): Mógłbyś proszę dodać ją do Twojego repozytorium, aby ją z tamtąd zainstalował?Nie, bo to nie jest moja wtyczka. To, że coś do niej dodałem nie uprawnia mnie do zamieszczania jej w jakimkolwiek repo. U mnie problem polega na tym, że obojętnie gdzie wkleję ten plik ZIP od Ciebie to jak otwieram kodi to jej w ogóle nie widać ,abym mógł ją zainstalować. Jeśli możesz to podpowiedź proszę co zrobić w tej sytuacji. | ||||||||||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości