Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wp pilot
Witam wszystkich na forum. Od około 2 lat używam kodi do oglądania wppilot, mam konto darmowe. Do początku grudnia nie było problemu wszystko działało, a od ok 5 grudnia 2023 do dzisiaj nie działa, tzn po otwarciu kodi i kliknięciu dodatku wp pilot nie wczytuje się lista kanałów, tylko wyświetla się błąd wp pilot a w pliku dziennika zdarzeń nie ma żadnych informacji o błędzie. Oglądam na komputerze windows10. Mam kodi 20.1. Bardzo proszę o pomoc.
Odpowiedz
REKLAMA:

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Poza tym - jeszcze tydzień to będzie działać : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(18-12-2023, 06:59 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Poza tym - jeszcze tydzień to będzie działać : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Dziękuje za odpowiedź. Zainstalowałam jeszcze raz kodi 20.1 i coś się odblokowało, bo wczytała się lista kanałów i mogę już oglądać, mam nadzieję ze już dobrze będzie działać.

Tak czytałam że tylko tydzień, ale dobre i to.
Odpowiedz
Oj to nie dobrze, póki co korzystam z WP Pilot 3.26.2 (171514257) bez reklam.
Jak się skończy oglądanie to zainstaluje Megogo.
Odpowiedz
Witam
Wtyczka wp pilot nie działa pojawia się nieudane logowanie
czy jest już jakaś poprawka?
Pozdrawiam
Odpowiedz
U mnie taki sam komunikat.
Przez stronę internetową idzie się zalogować, a we wtyczce wyskakuje komunikat o nieudanym logowaniu.
Odpowiedz
REKLAMA:

Potwierdzam ta sama sytuacja na wtyczce Pilot WP od @mtr81  Oznacza to że wp.pl coś namieszał.
{'error': {'name': 'google_captcha_invalid', 'code': 361, 'info': None}}}
Odpowiedz
przetestowałem i  przez cookis da się zalogować
Odpowiedz
(17-05-2025, 06:39 PM)gucio napisał(a): przetestowałem i  przez cookis da się zalogować
ale jak to zrobic? bo tez mam ten sam problem
Odpowiedz
Zagadnienie brzmi znajomo Wink

@Psunabudes  Zajrzyj w ten wątek By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości